Home 2017-10-06T14:47:31+00:00

Exclusief: Gabbag met extra inhoud

Deze unieke editie van de sterke en 100% waterdichte backpack is een statement vanuit liefde voor de kunst en liefde voor het leven. Tijdelijk in de uitvoering met het bijzondere design van one-line fenomeen Salventius. Hierbij komt de opbrengst geheel ten goede aan No Guts No Glory: steun voor behandelingen tegen kanker die niet vergoed worden. Ontdek hoe kunst en kracht bij elkaar komen in deze bijzondere Gabbag By Salventius.

Bestel nu en steun No Guts No Glory!

Waarom deelnemen?

Gabbag’s motto is: “Color your life”. Wij vinden het belangrijk om (meer) kleur te kunnen geven aan anderen. Daarom zetten wij ons de komende maanden in voor No Guts No Glory. We hebben hiervoor een gelimiteerde oplage van 1000 rugzakken laten ontwikkelen van The Original Gabbag. We willen in de maanden oktober en november 2017 zoveel mogelijk van deze speciaal door Salventius ontworpen rugzakken verkopen. De unieke rugzakken kunnen daarom vanaf vandaag via onze website besteld worden voor € 79,95 (incl. verzendkosten NL). De tassen worden dan op de speciale Gabbag x Salventius for No Guts No Glory launchdag (19 maart 2018) uitgeleverd. Dus bestel nu en steun No Guts No Glory.

Wat is The Original Gabbag by Salventius?

Ontwikkeld door one-line fenomeen Salventius is The Original Gabbag by Salventius een sterke rugzak uitgevoerd met verstelbare draagbanden. De tas is voorzien van een voorvak die je sluit door middel van een rits. Het hoofdvak van de tas heeft een inhoud van 35 liter. Deze sluit je door middel van een rolsysteem die je zover kunt oprollen als nodig is. De achterkant van de tas is voorzien van comfortschuim en ondersteunt de wervelkolom. Een groot voordeel aan deze tas is dat hij waterdicht is, dus al je spullen blijven zo altijd droog in je tas. De tas is voorzien van tape gesealde naden. Binnen in de tas zit nog een klein vakje voor de waardevolle kleine spullen.

Dus zoek je een rugzak voor iemand of voor jezelf en wil je hiermee anderen kleur teruggeven aan hun leven? Bestel dan onze “The Original Gabbag by Salventius”. Met deze The Original Gabbag wil je gezien worden.