4 redenen waarom iedereen een rugzak moet hebben

Rugtassen zijn ontzettend handig. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en dienen ervoor om op een veilige manier je spullen mee te kunnen nemen tijdens een uitstapje. Een rugzak mag dan ook niet ontbreken in jouw tassencollectie. In deze blog geven we 4 redenen waarom je een rugzak moet hebben.

Vier redenen om een rugzak te kopen

1. Optimaal draagcomfortrugzak

Comfort bereik je alleen met een optimale pasvorm. Een rugzak kun je vaak het beste afstellen op jouw lichaam, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Een rugtas verdeelt het gewicht van de inhoud van jouw tas gelijkmatig over je lichaam, zodat je tijdens het lopen bijvoorbeeld niet al het gewicht aan één kant hoeft te dragen. Met een rugzak kun je rechtop staan, wat bijdraagt aan een goede houding. Dit leidt weer tot minder klachten en blessures, maar ook tot minder vermoeidheid. Zo kun je zonder problemen de hele dag een rugtas dragen.

2. Georganiseerd inpakken

Tijdens een uitstapje of een verre reis kan je jouw spullen georganiseerd opbergen in een rugtas. Vaak is een rugzak voorzien van meerdere klein opbergvakjes, waardoor je de inhoud van je tas overzichtelijk kan houden. Hierdoor kan je je spullen eenvoudig en snel terugvinden, wel zo handig!

3. Alles kan mee

rugzak

Zoals aangegeven bij het vorige punt, kun je spullen gemakkelijk organiseren in je rugzak. Daarnaast heeft een rugtas vaak een grote inhoud en ook nog een zijvak voor een drinkflesje. Zo kan je alle gewenste spullen meenemen en zorg je er ook voor dat deze spullen droog blijven, mocht je flesje lekken.

4. Waterdicht transport

In navolging op het vorige punt, is het ook van belang dat een tas waterdicht is. Rugzakken zijn meestal gemaakt van waterdichte materialen, waardoor je spullen veilig zijn tegen vocht en water. Als je dan ook je flesje nog in een zijvak kan doen, dan hoef je je geen zorgen te maken om de inhoud van je tas.

Welke rugzak kies je?

Gabbag heeft verschillende soorten rugzakken. Ga je een dagje op pad en wil je het liefst een dagrugtas hebben, koop dan de Day Gabbag. Als je graag wilt opvallen in het donker, dan raden we de Reflective Gabbag aan. Met deze rugtas ben je kleurrijk zichtbaar op ieder moment van de dag. Wil je graag meerdere kleine spullen kunnen opbergen, kies dan de The Original Gabbag met verschillende opbergvakjes. Kom je er nog niet helemaal uit welke rugzak het beste bij jou past? Neem contact op en wij helpen je graag.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.