Store locator

Vind een lokale winkel

Zoek een winkel

Mail Gabbag

Mail naar info@gabbag.nl

Direct mailen

The Original Gabbag, een unieke rugzak

Jij wilt toch ook alleen de beste waterdichte rugzak, die ook nog eens sterk en kleurrijk is? Kies dan voor één van onze The Original Gabbag rugzakken uit onze Spring Summer Collection 2021. De water- en sneeuwdichte Gabbag backpacks zijn, doordat ze 100% waterproof en een laptop vak hebben, ook perfect te gebruiken als schoolrugzak of sporttas. Bestel The Original Gabbag in onze Gabbag webshop.

Een kleurrijke rugzak of reistas voor iedereen

Wil je een mooie, kleurrijke en sportieve rugzak of reistas, maar je hebt nog geen goede gevonden? Geen probleem. Bij Gabbag vindt je de mooiste bags, packs en sacks. De Gabbag rugzakken en tassen zijn waterdicht en daardoor perfect te gebruiken onder alle weersomstandigheden. De Gabbag tassen en zakken zijn uitgevoerd in vele leuke kleuren, waardoor je altijd wel een Gabbag tas vindt die bij jou past.

Op zoek naar kleurrijke slaapzakken?

Heerlijk warm slapen doe je in de beste en vooral kleurrijke slaapzakken, Gabbag slaapzakken. De slaapzakken van Gabbag in zowel The Premium Collection als The Outlaw Collection hebben een uitstekende warmte-isolatie. Gabbag slaapzakken zijn er in vele maten en kleuren en te gebruiken tijdens je backpacktocht of overnachting op de (winter)camping. Ook hebben we een For Kids Collection: mooie slaapzakken voor jongen of meisjes.

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand versturen we een leuke mailing naar onze trouwe Gabbag-ers met nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen. Schrijf je dus nu in voor onze kleurrijke nieuwsbrief!

 

Close

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.