Gabbag collectie voor kinderen: For Kids Collection

In onze collectie vind je een grote variatie aan producten. Maar heb je ook wel eens gezien dat wij een super toffe collectie voor kinderen hebben? In deze blog vertellen wij je graag meer over de producten in onze For Kids Collection.

Waarom een For Kids Collection

Onze kindercollectie is speciaal ontworpen voor kinderen en er is rekening gehouden met verschillende kleurvoorkeuren. Is jouw kind gek op blauw, of toch liever roze? In onze collectie voor kinderen vind je beide kleuren terug. De roze variant heeft de print van een elegante flamingo en de blauwe producten zijn voorzien van een haai. De collectie bestaat uit praktische slaapzakken met bijbehorende reiskussens. Deze producten kunnen opgeborgen worden in de reistas. Je kunt de set compleet maken met de compacte toilettas voor kinderen. De producten zijn net zo kleurrijk als onze gewone producten, maar net wat speelser. Daar wordt je kind blij van!

De kindercollectie in gebruik

Deze onwijs leuke collectie voor kinderen komt eigenlijk altijd van pas. Je kunt de spullen natuurlijk meenemen op vakantie, want je kind kan heerlijk slapen in de slaapzak met bijpassend reiskussen. Het reiskussentje is ook ideaal voor in de auto, trein of het vliegtuig. Zacht slapen, welke bestemming dan ook. De reistas en het bijpassende toilettasje zijn ook ideaal om mee te nemen op vakantie. Maar ook als je kind een tent wil opzetten in de achtertuin, op (school)kamp gaat of ergens een nachtje gaat logeren zijn de producten uit de For Kids Collection erg handig. Bovendien zijn de reistassen ook te gebruiken voor andere activiteiten zoals sporten.

For Kids Collection aanschaffen

Gaat je zoon voor de stoere Fish slaapzak? Of gaat je dochter voor het lieve Bird kussen? Of liever net andersom? In de Gabbag collectie vind je de allerleukste producten voor jouw kinderen. Dus neem gauw een kijkje en color your kid’s life!

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.