De reistas, Het ideale reismaatje voor jouw wintersportvakantie

We zitten midden in de tijd van de wintersportvakantie(s)! Sommigen gaan 1x per jaar en andere meerdere weekenden in de maanden januari tot april. Wintersport is één geliefde vakantievorm en bij veel mensen favoriet. Sportief bezig zijn en heerlijk relaxen in de sneeuw is de ideale combinatie. Overdag kan je al je energie kwijt op de piste en s ’avonds ontspan je bij het kampvuur, drink je warme choco of rol je de aprés-ski tent uit.

Voordat je kan genieten van al de wintersportpret moeten alle baggage worden ingepakt. Heel leuk maar niettemin ook erg vermoeiend. Want wat moet je nu allemaal meenemen en hoe ga je dit precies meekrijgen? Je dikke kledij neemt veel plek in beslag en die skihelm is nou ook niet makkelijk in 100 richtingen te buigen. Om te helpen dat jij de auto tot de nok vol kan laden en zoveel mogelijk spullen mee kan nemen adviseer ik je om een reistas mee te nemen. In deze blog lichten we graag toe wat de beste reistas van Gabbag is en hoe je handig al benodigdheden mee kunt nemen.

waterdichte duffeltas zwart

 

Waarom geen koffer

Waarom een geen koffer maar een reistas? Koffers hebben een harde buitenkant en is hierdoor niet echt flexibel. Koffers kunnen een verstandige en veilig keuze zijn voor vliegvakanties maar de achterbak van je auto is met één koffer al snel vol. Dat is best knullig als je alle winterspullen mee moet nemen. Een reistas is vormbaar en kan je makkelijker ergens tussen plaatsen zodat je achterbak helemaal volgestopt is en er geen één plekje onbenut blijft. De reistas geniet van nog veel meer voordelen, zo is deze erg sportief, licht van gewicht en makkelijk over de schouder te slaan. Er zijn ook reistassen met extra schouderbanden zodat je de tas als rugtas kan dragen of een reistas met wieltjes zodat je de tas kan rollen. Wel zo handig ingeval het vakantiehuis een klein stukje de berg op staat. Hieronder staan de exemplaren uit ons reistassen assortiment.

 

VRAGEN

Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met een van onze product experts voor een persoonlijk advies. Wij wensen je veel plezier onderweg.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.