De reistas, het reismaatje voor een kleurrijke wintersport!

Het is de komende maanden weer tijd voor de wintersportvakantie(s)! Sommigen gaan 1x per jaar en andere meerdere weekenden in de maanden januari tot april. Wintersport is één van de populairste vakantievormen en bij veel mensen favoriet. Sportief bezig zijn en lekker relaxen in de sneeuw is de perfecte combinatie. Overdag kan je al je energie kwijt op de piste en s ’avonds ontspan je bij het kampvuur, drink je warme choco of rol je de aprés-ski tent uit.  Voordat je kan genieten van al de wintersportpret moeten alle benodigdheden worden ingepakt. Heel leuk maar ook erg vermoeiend. Want wat moet je nu allemaal meenemen en hoe ga je dit precies meekrijgen? Je dikke kleding neemt veel plek in beslag en die skihelm is nou ook niet makkelijk in 100 richtingen te buigen. Om te zorgen dat jij de auto tot de nok vol kan laden en zoveel mogelijk spullen mee kan nemen adviseer ik je om een reistas mee te nemen. In dit blogbericht lichten we graag toe wat de beste reistas van Gabbag handig is om al deze spullen mee te nemen.

Neem een reistas mee

Waarom een reistas en geen koffer? Een koffer heeft een harde buitenkant en is hierdoor niet echt flexibel. Dit is handig en veilig voor vliegvakanties maar de achterbak van je auto is met één koffer al snel vol. Dat is best onhandig als je alle winterspullen mee moet nemen. Een flexibele reistas kan je makkelijker vormen en ergens tussen plaatsen zodat je achterbak helemaal volgestopt is en er geen één plekje onbenut blijft. De reistas heeft nog veel meer voordelen, zo is deze lekker sportief, licht van gewicht en makkelijk over de schouder te slaan. Er zijn ook reistassen met extra schouderbanden zodat je de tas als rugtas kan dragen of een reistas met wieltjes zodat je de tas kan rollen. Wel zo handig als het vakantiehuis een klein stukje de berg op staat.  Hieronder staan de exemplaren uit ons reistassen assortiment.

Uiteraard is het ook mogelijk om de reistas te combineren met een rugzak uit onze collectie, zodat u ook op de piste een goede rugzak heeft om lekker te genieten tijdens de wintersportvakantie! Advies nodig welke rugzak nu het beste voor jou is? Neem contact met ons op en we vertellen er je er graag over.

Contact opnemen

 

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.