De scholen beginnen weer: een rugtas kopen

Voor de kinderen in regio noord start aankomende week het schooljaar alweer en ook voor de andere regio’s in Nederland is binnenkort de zomervakantie ten einde. Het perfecte moment om je te verdiepen in de verschillende rugtassen die er op de markt zijn, zodat jijzelf of jouw kind met een mooie, handige tas het schooljaar kan beginnen. Waar moet je op letten als je een rugtas gaat kopen? Lees gauw verder om een antwoord te krijgen op deze vraag.

De scholen beginnen weer

De zomervakantie loopt in veel plaatsen ten einde, wat betekent dat de scholen weer zullen volstromen. Je moet aan veel zaken denken: nieuwe boeken ophalen, rekenmachine aanschaffen en ga zo maar door. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: een toffe rugzak. Ga je voor het eerst naar de middelbare school, of ben je gewoon toe aan een nieuwe rugtas? Dan is het belangrijk om de perfecte rugtas te kiezen waar je jaren mee vooruit kunt. Maar wat is dan een handige rugtas?

De perfecte rugtas kiezenrugtas school

Een rugzak waarin je veel boeken kwijt kunt, maar ook aparte vakjes hebt voor je etui, rekenmachine en andere klein zaken, dat is een handige tas. Bovendien is het praktisch dat je een flesje water in een speciaal vakje kwijt kunt, zodat de inhoud van de fles niet over je spulletjes kan lekken. Daarnaast is het natuurlijk ook heel belangrijk dat de tas comfortabel zit en je deze de hele dag kan dragen als ’t moet. Deze handige eigenschappen heeft onze The Original Gabbag. Deze tas heeft ook nog een handig voorvak met rits om je kleine, waardevolle spullen in op te bergen. En ook niet onbelangrijk, de tas is 100% waterdicht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om je spullen als je onderweg naar school een plensbui over je heen krijgt.

Een rugtas kopen bij Gabbag

Een perfect schooltas is volgens ons dus The Original Gabbag, maar het kan ook zijn dat je voorkeur uit gaat naar een andere tas. Heb je in onze Gabbag collectie een rugzak gevonden die past bij jouw wensen of de wensen van je kind? Super! Als je vandaag bestelt, heb je de tas morgen al in huis. Heb je toch nog wat hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste tas, geen probleem. Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.