De Wild Gabbag is vanaf nu verkrijgbaar

Radiomaker, presentator én kunstenaar Ruud de Wild is met ons voor Stichting Beat Batten een unieke samenwerking aangegaan. Zowel de kunstenaar als wij doen belangeloos aan het project mee. Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte van Batten te financieren. De stichting hoopt dat verkoop van de bijzondere De Wild Gabbag zeker 10.000 euro zal opleveren.

Erik de Zwart, ambassadeur Stichting Beat Batten: “Beat Batten werd de kans geboden om een limited edition van Gabbag te ontwerpen. Om een originele en gewilde tas te creëren, was een kunstenaar nodig die met zijn werk veel impact maakt. Daarom besloot ik direct om mijn oud-collega Ruud de Wild te benaderen. Ik vertelde hem over de ziekte en wat kinderen met deze vorm van kinderdementie in het korte leven dat ze rest allemaal moeten meemaken. Een verschrikkelijk vooruitzicht voor iedereen die met de ziekte te maken krijgt. Dat er meer aandacht voor Batten moet komen en dat er geld beschikbaar moet komen voor onderzoek, was Ruud volledig met mij eens!

Harm Wevers, directeur Gabbag: “Dat kinderen bij de geboorte gezond lijken te zijn en dan rond de kleuterleeftijd ineens zo ontzettend veel functies moeten inleveren, daar moet een oplossing voor komen. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben deze limited edition van onze 100% waterdichte rugzak voor Stichting Beat Batten beschikbaar te stellen. Hoe meer exemplaren er van de De Wild Gabbag worden verkocht, hoe groter de bijdrage is voor de financiering van het onderzoek, dat ontzettend hard nodig is om deze kinderen een toekomst zonder kinderdementie te bieden.”
Op het werk van Ruud de Wild staan jongvolwassenen afgebeeld. Kinderen met de ziekte van Batten komen veelal te overlijden tussen hun 15de en 25ste levensjaar. Zij bereiken de leeftijd van de afgebeelde jongvolwassen niet. Met elkaar kunnen wij de strijd tegen de ziekte van Batten aangaan. “We’re in this together!”, is dan ook Ruud de Wild zijn boodschap die ook terug te lezen is op de tas.

De voorverkoop start op 9 juni via www.dewildgabbag.nl

Volg de social media kanalen, want de ‘De Wild Gabbag’ zal tijdens de digitale collecteweek van Beat Batten door diverse BN’ers worden door gegooid om de tas en dus de ziekte bekender te maken.”

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.