Een skirugzak nodig? Onze tips bij je keuze voor een Gabbag!

Wintersport geboekt: check! Nu die skirugzak nog. En onderschat ’t maar niet, want daar komt meer bij kijken dan je denkt. Anders dan bij je day to day backpack vraagt zo’n actieve wintersport namelijk om een ski rugzak die al jouw sneeuwavonturen moeiteloos kan volgen. Dit zijn de belangrijkste tips!

Waar moet je ski rugzak voor de wintersport aan voldoen?

Tip 1: Kwaliteit en merk
First things first natuurlijk, want het moge duidelijk zijn dat je met je stokoude rugzak van de middelbare school niet ver komt tijdens je wintersport! Een ski rugzak moet ontzettend stevig zijn, en geboren voor extreme omstandigheden.

Tip 2: Grootte van je ski rugzak
Hoe groter je ski rugzak, hoe meer je waarschijnlijk alsnog gaat meenemen, want tja, je hebt er ruimte voor, toch? Beter van niet. Een tas met een inhoud tussen de 25 en 35 liter is echt groot genoeg voor de basis (denk: zonnebrand, extra laagje kleding, flesje water en wat snacks).

Tip 3: De perfecte fit
Een rugzak die alle kanten op gaan terwijl jij je moves maakt op de piste, is natuurlijk het laatste dat je wil. Gestroomlijnd is het devies, en daarom sluit jouw ideale ski rugzak goed aan op je rug. Essentieel is onze kliksluiting op de borst die beide schouderbanden met elkaar verbindt. Ook gespriemen aan de zijkant, om de skirugzak platter te maken op dagen dat je minder meeneemt, zorgen ervoor dat-ie je bewegingen zo min mogelijk belemmert. Pas daarnaast je skirugzak altijd met je ski-jas aan: zo ga je ‘m dragen, dus zo moet hij goed zitten!

Tip 4: #coloryourlife
En als alle praktische punten op je checklist afgevinkt zijn, vergeet dan vooral niet dat het oog ook wat wil. Die felblauwe of knalgele skirugzak is namelijk niet alleen heel praktisch, maar staat ook supertof bij je outfit.

Meer rugzakken voor de wintersport zien? Neem een kijkje in onze webshop of bij onze resellers– hier zul je veel meer geschikte en kleurrijke skirugzakken tegenkomen! Advies nodig welke rugzak nu het beste voor jou is? Neem contact met ons op en we vertellen er je er graag over.

Contact opnemen
Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.