Spring/ Summer Collection 2020 nu verkrijgbaar!

Gabbag = kleur. Al sinds 2010 weerspiegelt dit de filosofie en passie van ons merk. Dit seizoen bestaat Gabbag dan ook 10 jaar! Een zeer heugelijk en kleurrijk feit. En daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt bij het samenstellen van onze nieuwste collectie. We presenteren met trots onze voorjaars-/ zomercollectie 2020: ‘Gabbag Colors Your Life for a Decade’. Een sterke collectie met eenvoudige lijnen, grafische prints en een gedurfd design in diverse kleuren.

Gabbag Colors Your Life for a Decade

De collectie ‘Gabbag Colors Your Life for a Decade’ is ontwikkeld voor de mooiste dagen van het jaar en biedt dan ook alle musthaves voor een kleurrijke voorjaarsen zomerperiode. Van waterdichte (rug)tassen tot kleurrijke kampeerartikelen; alle items zijn krachtig in vorm en kleur. Artikelen van Gabbag staan synoniem voor fijn vakmanschap, duurzaamheid, de fijnste materialen, stevigheid en een ongelooflijk oog voor detail; op deze ijkpunten is ook deze collectie geen uitzondering. De bijzonder klasse van ons merk berust op topkwaliteit, innovaties en de kennis van de markt. Alle producten worden gemaakt onder strenge voorwaarden zodat ze veelzijdig, betrouwbaar, duurzaam, krachtig, precies zijn en prestaties leveren die al 10 jaar de beste resultaten garanderen: ongeacht welk Gabbag artikel er gekozen wordt.

Spring/ Summer collection 2020

Onze nieuwste Spring/ Summer Collection 2020 bestaat enerzijds uit een verzameling kleurrijke kampeerartikelen en anderzijds uit een collectie bags, packs & sacks. De collectie kleurrijke kampeerartikelen omvat The Classic Collection, The Outlaw Collection en The For Kids Collection. Deze collecties bieden allen kleurrijke slaapzakken, lakenzakken, reiskussens en slaapmatten en zijn voorzien van de zeer herkenbare Gabbag print. De diverse felle kleuren zorgen daarbij voor een onderscheidend karakter van 

ons assortiment ten opzichte van andere merken slaapzakken en aanverwante artikelen. Al onze producten zijn met alle zorg en aandacht gemaakt en bieden optimaal comfort voor een zorgeloze kampeervakantie.

Het assortiment Bags, Packs & Sacks bestaat uit 100% waterdichte (rug)zakken en -tassen geschikt voor diverse outdoor- en sportactiviteiten en waterafstotende reis- en toilettassen voor een kleurrijke (wereld)reis. Onze gehele tassencollectie is dan ook ideaal bij diverse activiteiten en weersomstandigheden: je wilt wel de zekerheid dat je kostbare bezittingen tegen regen of opspattend water beschermd worden. Tevens zijn al onze tassen opvallend van kleur en neem je de meest waardevolle dingen makkelijk overal naar toe. De (rug)tassen zijn gemaakt van
robuust, slijtvast en oersterk Tarpaulin voor een lange levensduur: Gabbag Colors Your Life for a Decade (and counting)!

Onze collectie bekijken? Neem een kijkje in onze webshop of bij onze resellers: hier zul je veel meer geschikte en kleurrijke reiskussens tegenkomen! Advies nodig welk reiskussen nu het beste voor jou is? Neem contact met ons op en we vertellen er je er graag over.

10

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.