Gabbag.nl compleet vernieuwd!

Met trots presenteren nieuwwij onze nieuwe website. Na hard werken is het dan eindelijk zover. De site staat online!

Het zal je niet zijn ontgaan dat onze voormalige website was verouderd. Hoog tijd voor een refreshing. Achter de schermen hebben we maandenlang intensief gesleuteld. Het resultaat is een website met een nieuwe structuur, een nieuw design en nieuwe foto’s. Er is niet alleen gekozen voor een andere lay-out, maar de website wordt regelmatig geüpdate met nieuws-berichten en (product) ontwikkelingen. Een website die past bij de organisatie zoals we nu zijn.

We zijn nu live, maar achter de schermen bouwen we verder. Zo blijft onze website actueel en voor jou interessant om vaker te bezoeken. Tevens lanceren we op termijn de website in meerdere talen en een klantenportaal om onze klanten ook administratief volledig te ontzorgen. Wij hopen dat onze nieuwe look bij  je in de smaak valt en dat je snel je weg zal kunnen vinden op de vernieuwde site.

Mocht je als bezoeker nog tips of suggesties hebben om de website te optimaliseren, laat het ons dan vooral weten via +31 (0)6 21 25 06 83 of klantenservice@gabbag.nl.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.