Wees ‘Original’ dit najaar op het gebied van je rugzak!

Goudgele bladeren die als sneeuwvlokken naar beneden vallen, regenbogen en wolkenluchten en dat avondlicht! Poëtischer kan het bijna niet. Je kunt er zo’n zin in hebben, in de herfst. Eindelijk je lekkere dikke jas weer aan, kaarsjes branden, een plaid bij de bank en de houtkachel opstoken. Maar wat kan dat weer dan toch ineens tegenvallen. Niks mooie wolkenlucht, maar een zwarte donderwolk en een gure wind. Je neus voelt koud en het zijn druppels in plaats van herfstbladeren die met heel veel tegelijk uit een donkere hemel vallen. Met andere woorden: de herfst is een geweldig mooi jaargetijde, maar je kunt je er maar beter tegen wapenen. Dat doe je door een warme jas aan te trekken, je fietslicht te repareren, handschoenen uit je kast te pakken en eventueel een regenpak aan te schaffen. Die laatste vonden we vroeger not-done, maar zo’n pak is er niet voor niets.

Je vergeet één ding: je Gabbag rugzak

En dan is het fietsen maar. Naar het werk, naar de super, naar de sportclub. Zoals altijd, maar nu tot aan de tanden gewapend tegen regen en wind. Als je bovenstaand op orde hebt, lukt dat aardig, maar je vergeet één ding: je rugzak! In je rugzak zitten al je belangrijke spullen die je constant met je meedraagt. Je laptop, sleutels, portemonnee, smartphone en ga zo maar door. Juist díe moeten tegen dat onstuimige herfstweer beschermd worden en dan bedoelen we vooral: tegen die plensbuien.

Gabbag snapt dat en helpt je een handje met een nieuwe collectie tassen met de naam The Original Gabbag. In tegenstelling tot een regenpak, die je liever niet draagt, durven we te voorspellen dat je deze tassen wél graag draagt. Ze zijn namelijk zowel functioneel als heel mooi! We leggen uit waarom.

Onze (rug)tassen zijn gemaakt van waterbestendig materiaal

Onze nieuwe tassen zijn allemaal gemaakt van waterbestendig materiaal! En dat wil je. Nu, in de herfst. Neem nou de Reflective Gabbag of Day Gabbag. Waterbestendig in prachtige kleuren. Er past een 15 inch laptop in en de tas heeft meerdere vakken waar je werkelijk alles in kwijt kunt. Kortom; veel nieuwe tassen die je nu (!) moet inzetten om de herfst met goede zin tegemoet te treden. Mooi jaargetijde toch! Let it rain.

Advies nodig welke rugzak nu het beste voor jou is? Neem contact met ons op en we vertellen er je er graag over.

Contact opnemen

 

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.