Hoe kies ik de juiste rugzak?

Wat voor rugzak je nodig hebt, is afhankelijk van waar je hem voor gebruikt. Neem je hem mee naar school, dan is het belangrijk dat de rugzak genoeg ruimte biedt voor je boeken en lunch. En als je gaat hiken, is rugventilatie fijn om je rug koel te houden. In dit blogbericht leggen we je uit waar je op moet letten.

School

Een school rugzak moet groot genoeg zijn voor je mapjes, boeken en lunch. Daarom zijn de rugzakken die wij hier voor hebben 25 of 35 liter. Gebruik je een laptop op school? Bekijk dan ook eens The Original Gababg II met een laptopvak. Meet van te voren wel even je laptop op zodat je het goede formaat hebt.

Woon-werk

Een rugzak die je heen en weer meeneemt naar je werk hoeft niet erg groot te zijn. Daarom raden wij je rugzakken van minder dan 30 liter aan. Zo heb je genoeg plek voor je laptop, een aantal zakelijke documenten en je lunch.

Dagje weg

Of je nu gaat winkelen of een dagje naar de dierentuin gaat, je neemt je spullen gemakkelijk mee in een dagrugzak. In onze Day Gabbag neem je een extra vest, je lunch en een flesje drinken mee. Voor extra draagcomfort tijdens een lange dag neem je een rugzak met gewatteerde schouderbanden en rugventilatie.

Meerdere dagen weg

Een weekendje naar Berlijn of Londen? Daar heb je niet per sé een koffertje voor nodig. Ook een ruime rugzak is geschikt. In onze rugzakken van 35 liter passen meerdere shirts, een broek en je toiletspullen. Rugzakken mogen ook mee in het opbergvak voor handbagage in het vliegtuig. Wel zo handig.

Reizen

Een grote rugzak met rugventilatie komt op reis goed van pas. De rugventilatie verkoelt je rug, wat vooral fijn is als je tas wat zwaarder is. In onze reisrugzakken passen een setje kleding, toiletspullen en een fles drinken. Neem je ook een tent of andere kampeerspullen mee? Kijk dan eens bij onze Duffel Gabbag. Daar past meer in.

Hiken

Als je op pad gaat voor een dag- of bergwandeling, raden wij je een kleinere rugzak met rugventilatie aan. Zo wandel je comfortabel en hou je je rug koel. In een rugzak van 25 liter past gemakkelijk een vest en een fles water. Ga je meerdere dagen hiken of op trekkingstocht? Kijk dan eens bij onze Duffel Gabbag.

Fietsen

Een fietsrugzak is geschikt voor zowel lange als korte fietstochten. Wanneer je een lange fietstocht maakt, is een rugzak met ingebouwd drinksysteem handig. Hierdoor blijf je altijd gehydrateerd. Een fietsrugzak is ook uitgerust met rugventilatie. Zo heb je minder last van transpiratie tijdens het fietsen.

Advies nodig welke rugzak nu het beste voor jou is? Neem contact met ons op en we vertellen er je er graag over.

Contact opnemen
Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.