Hoe kies ik het juiste formaat reistas?

Het aanbod is eindeloos als het om reistassen gaat. Het kan dan ook lastig zijn om het overzicht te behouden. Wanneer je een reistas gaat aanschaffen is het belangrijk om met verschillende factoren rekening te houden. Moet de tas 100% waterdichte zijn of is waterafstotend voldoende? En wil je een rolltop of rits sluiting? Er zijn vele opties mogelijk. Maar het belangrijkste is om te kijken hoe groot de reistas moet zijn en welke inhoud de reistas moet hebben. We hebben een paar stelregels die we aanhouden om de grootte te bepalen van een reistas.

 

Handbagage

Ga je een weekend weg of op een korte zakenreis, dan kun je het beste gaan voor een kleine reistas. Deze hoeft niet ingecheckt te worden en kan gewoon mee aan boord van het vliegtuig.

 

Kleine tot middelgrote reistassen

Een weekje aan zee of op citytrip? Voor korte reizen van ongeveer een week zijn doorgaans kleine tot middelgrote reistassen geschikt. Deze reistassen beschikken vaak over een inhoud van tussen de 35 t/m 65 liter en zijn geschikt voor 10-15 kilo bagage.

 

Middelgrote tot grote reistassen

Ben je van plan om 1,5 week tot 3 weken op een welverdiende vakantie te gaan? Dan adviseren wij om voor een middelgrote tot grote reistas te kiezen. Deze tassen hebben meestal een inhoud van 65 tot 95 liter en bieden ruimte voor 15-20 kilo.

 

Grote reistassen

Heb je een vakantie langer dan drie weken vakantie geboekt of wil je toch je halve kledingkast meenemen? Ga dan voor een extra grote reistas 125 liter. Deze zijn geschikt voor meer dan 20 kg bagage.

 

Vragen

Advies nodig welke reistas nu het beste voor jou is Neem contact met ons op en we vertellen er je er graag over.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.