Hoe kies je de ideale sporttas? Hulp bij het maken van de juiste keuze

Een goede sporttas maakt het leven van elke sportfanaat een stuk makkelijker. Welke sport je ook beoefent: Met de juist tas heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Met de onderstaande tips kies je eenvoudig je ideale sporttas.

 

welke formaat sporttas moet ik kiezen?

Sporttassen zijn er in verschillende soorten en maten. Welke maat voor jou geschikt is, hangt af van de sport die je beoefent en hoe je de tas gaat gebruiken. Het zou geweldig zijn als al je spullen allemaal in één tas zouden passen!

Naast de sport die je beoefent komt er nog veel meer kijken bij een goede tas. Als je de sporttas ook als weekendtas of boodschappentas wilt gebruiken, moet je ook dit opnemen in je selectie. Dit heeft invloed op de manier waarop je de tas gebruikt. Een kleine sporttas heeft een inhoud van 35 liter. Wil je de tas ook gebruiken als weekendtas. Dan is het aangeraden om te kiezen voor een tas met een inhoud van 65 liter.

waterdichte duffeltas groen

 

Welke stijl

Iedereen heeft een eigenstijl, en het is goed als je sporttas ook een beetje straalt. Of in ieder geval goed past bij jouw stijl. Bonustip: let niet alleen op je kledingstijl, maar ook op je jas. Je draagt de tas het vaakst wanneer je een jas aan hebt.

Makkelijkste is als je voor een basic tas kiest in een kleur die bij jou past. Er zijn ook meer uitgesproken smaak sporttassen met coole texturen en prints. Bijvoorbeeld deze backback met een inhoud van 35 liter.

 

Wat moet je allemaal meenemen?

Van vochtige doekjes tot waterflessen, laten we eens kijken wat je allemaal moet inpakken. Als het op benodigdheden aankomt, staan ??deodorant en douchegel bovenaan onze lijst. Een kam met brede tanden is ook belangrijk, zodat je je haar gemakkelijk kunt ontwarren. Droogshampoo is ook beschikbaar als je haast hebt.

 

VRAGEN

Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met een van onze product experts voor een persoonlijk advies. Wij wensen je veel plezier onderweg.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.