Hoe kies je het juiste formaat reistas

De keuze is reuze als het om reistassen gaat. Het kan dan ook moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien. Als je een reistas gaat aanschaffen is het belangrijk om met verschillende factoren rekening te houden. Ga je voor een 100% waterdichte reistas of is waterafstotend voldoende, een rolltop sluiting of rits? Er zijn veel opties. Maar de eerste stap is om te kijken hoe groot de reistas moet zijn en welke inhoud de reistas moet hebben. We hebben enkel stelregels die we aanhouden om de grootte te bepalen van een reistas.

Handbagage

Ga je een weekend weg of op een korte zakenreis, dan kun je het beste gaan voor een kleine reistas. Deze hoeft niet ingecheckt te worden en kan gewoon mee aan boord van het vliegtuig.

Kleine tot middelgrote koffers

Een weekje bakken aan het strand in Ibiza of cultuur snuiven in Rome? Voor korte vakanties van ongeveer een week zijn doorgaans kleine tot middelgrote reistassen geschikt. Deze reistassen hebben tussen vaak een inhoud van 35 t/m 65 liter en zijn geschikt voor 10-15 kilo bagage.

Middelgrote tot grote koffers

Ben je van plan om 1,5 week tot 3 weken op een welverdiende vakantie te gaan? Dan kun je het beste gaan voor een middelgrote tot grote reistas. Deze tassen hebben meestal een inhoud van 65 tot 95 liter en bieden ruimte voor 15-20 kilo.

Grote koffers

Ga je langer dan drie weken op vakantie, een wereldreis maken of wil je toch je halve kledingkast mee? Ga dan voor een extra grote reistas 125 liter. Deze zijn geschikt voor meer dan 20 kg bagage.

Contact

Advies nodig welke reistas nu het beste voor jou is? Neem contact met ons op en we vertellen er je er graag over.

Contact opnemen
Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.