Uitstapje gepland? Wij leggen uit hoe je netjes jouw rugzak inpakt

Original gabbag groen

Ga je een paar dagen op pad? Dan neem je waarschijnlijk een rugzak mee voor al je spullen. De kwaliteit van de rugzak is van groot belang voor het draaggemak en de functionaliteit, maar ook de manier waarop je jouw rugzak inpakt is belangrijk. Maar hoe pak je je rugzak dan zo efficiënt en netjes mogelijk in?

Hoe pak je netjes je rugzak in?

Om te beginnen, zorg dat je de rugzak in lagen inpakt. De volgorde waarin je jouw rugzak inpakt is namelijk belangrijk. Voorwerpen die je minder vaak of pas aan het eind van je uitstapje nodig hebt, stop je onder in de rugzak. Spullen waar je gemakkelijk bij moet kunnen stop je bovenin de rugzak. Neem je breekbare spullen mee tijdens jouw uitstapje? Zorg dan dat deze items in het midden van de rugzak gestopt worden, en tussen zachtere voorwerpen in.

Wat stop je in het voorvak?

Spullen die je overdag tijdens je uitstapje (meerdere keren) nodig hebt, kun je het beste in het voorvak doen. Denk hierbij aan een zonnebril, zonnebrand, je lunch of een EHBO-kit. Neem je ook toiletspullen mee? Omdat er kans is dat toiletspullen gaan lekken, is het verstandig om deze spullen ook in het voorvak te stoppen.

Kleine spullen in het binnenvak

hoe pak je netjes je rugzak in? Binnenvak rugzak

Niets zo frustrerend als kleine spullen die door de hele rugtas verspreid zijn geraakt. Zorg dus dat je kleinere voorwerpen bij elkaar houdt. Heb je kleine spullen zoals een sleutel of telefoon, gebruik hiervoor dan een van de binnenvakken van de rugtas. De twee kleinste binnenvakken kun je bijvoorbeeld gebruiken voor topografische kaarten, pennen of een taalgids. Het andere, iets grotere, binnenvak is af te sluiten door middel van een rits. Ideaal om je sleutels, telefoon, portemonnee of andere waardevolle spullen in op te bergen.

Enkele algemene tips voor het inpakken van je rugzak

  • Voorwerpen die droog moeten blijven of kunnen lekken stop je in kleine zakjes.
  • Neem je kleding mee? Rol deze kleding dan op zodat je kleding minder gekreukt uit de rugzak komt.
  • Wil je een laptop of tablet meenemen, stop deze dan in het achterste binnenvak.
  • Gebruik het zijvak van de tas voor een flesje drinken, zodat je deze gemakkelijk kunt pakken zonder je rugzak af te hoeven doen.
  • Pak je tas niet te zwaar in! Hoeveel gewicht je kan dragen hangt af van jouw eigen lichaam. Als je een dag gaat wandelen met de rugzak, onthoud dan dat je nooit meer dan 20 tot 25% van je eigen lichaamsgewicht moet dragen.

Ben jij op zoek naar de ideale, kleurrijke rugtas? Kijk dan eens in onze webshop.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.