Hoe vind ik de geschikte backpack voor mijn outdoor activiteit?

De zoektocht naar de perfecte rugzak kan lang duren. Daarom geven we je in deze blog wat handvaten waarop je de keuze baseren. Backpacks zijn ontzettend handig wanneer je een dagje weg bent en de natuur ingaat. Rugzakken verschillen in inhoud en vorm. Waar ben jij naar op zoek? Of je nu gaat wandelen, fietsen of backpacken: voor iedere outdoor activiteit bestaat er een passende rugzak die je kunt vullen met alle benodigdheden voor onderweg.

Waar moet de backback aan voldoen?

Voordat je opzoek gaat naar de juiste backpack moet je jezelf eerst een paar vragenstellen: Waar ga ik hem voor gebruiken en hoeveel wil ik in de rugzak meenemen? Ga je de rugzak gebruiken voor een wandeling? Of moet de rugzak ruim genoeg zijn voor de trekkingtour of grote rondreis? Voor iedere outdoor activiteit is er een geschikte backpack te vinden. Denk aan het volume van je uitrusting. We hebben rugzakken ingedeeld in drie formaten.

Kleine backpacks (15L backpacks)

Backpacks van 15L zijn het geschikt voor een dagje wandelen, een dagje fietsen en wintersport. De backpack hieronder is gemaakt van robuust PVC Tarpauline voor een lange levensduur.

waterdichte zak 15 liter

Middelgrote backpacks (25 L backpacks)

Backpacks van 25-30 L zijn het geschikt voor een tweedaagse wandeltocht, fietstocht of zelfs als schooltas erg geschikt. Deze waterdichte reflecterende rugtas is ook verkrijgbaar in 8 andere vrolijke kleuren.

waterdichte dagrugtas

Grote backpacks(65L Duffeltas)

Duffeltassen van 65L zijn het geschikt voor grote rondreizen en expedities. Zo kun je alles meenemen en heb je nooit ruimte te kort voor essentiële spullen. De duffeltas zorgt ervoor dat je jouw bagage op een praktische, veilige en comfortabele manier kan meenemen.

Travel Gabbag Waterafstotende Reistas Blauw

Onze tassen eerst in het echt uitproberen? Klik dan hier voor onze store locator.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.