Kamperen in de nazomer/herfst: wat zijn de voordelen?

Genieten van het nazomer zonnetje? Kamperen in de nazomer of herfst is heerlijk en doorgaans ook goedkoper dan in het hoogseizoen. Op veel plaatsen is het nog goed vertoeven in het najaar. In deze blog zetten we de voordelen van een (kampeer)vakantie in de nazomer op een rijtje.

Voordelen van kamperen in de nazomer

1. Heerlijk weer

Op veel plaatsen (in Nederland) is het in september en oktober nog heerlijk weer. In Nederland laat het najaar zich vaak van zijn beste kant zien, met soms nog zomerse temperaturen. Maar in Nederland weet je het natuurlijk nooit zeker. Loop je liever wat minder risico? Vertrek dan voor een paar weken naar het zuiden van Europa.

2. Rust

kamperen

In het hoogseizoen zijn de meeste campings volgeboekt en ook in de stadjes en dorpen lopen veel mensen rond. In het najaar is de grote drukte van het hoogseizoen voorbij, dus op veel campings is het redelijk rustig. Niet langer in de rij staan voor broodjes op de camping of moeten zoeken naar een bedje aan het zwembad. Ben je dus op zoek naar wat rust, ga dan in het najaar op vakantie. Een tip: check van tevoren wel even of de faciliteiten op de camping in het najaar geopend zijn, want dit verschilt per camping.

3. Kostenbesparend

Kamperen in de nazomer is vaak stukken goedkoper dan kamperen in het hoogseizoen. Er is minder vraag naar campingplaatsen, dus het kost ook een stuk minder. Fijn als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een vakantie of je geld graag wil besteden aan leuke activiteiten op en rondom de camping!

4. Gezelligheid

In de nazomer zijn de dagen een stuk korter dan in de zomermaanden. Reden dus om lekker tegen elkaar aan te kruipen of op te warmen bij een kampvuur. Super knus en gezellig! En overdag kun je gewoon genieten van het heerlijke nazomers weertje op het terras of tijdens een wandeling door het bos. Of je brengt een bezoek aan een van de vele stadjes en dorpjes in de omgeving. Genoeg te doen in het najaar!

Koop je kampeeruitrusting bij Gabbag

Kleurrijk kamperen met de camping collectie van Gabbag. Koop een item uit onze The Classic Collection of een Outlaw Collection slaapzak en slaapmat om goed bepak en bezakt op reis te gaan. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste kampeeruitrusting? Wij helpen je graag.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.