Zomervakantie 2020: kamperen in het buitenland

In de meeste regio’s begint binnenkort de zomervakantie. Na de intelligente lockdown van afgelopen maanden is het toch prettig om er even tussenuit te gaan deze zomer. Veel Nederlanders kiezen voor een vakantie in eigen land, maar sinds 15 juni is het ook weer toegestaan om naar het buitenland te reizen. Je kunt volgens de huidige regels prima gaan kamperen in het buitenland deze zomer. In deze blog vertellen wij wat er wel en niet mogelijk is.

Activiteiten op de camping

Per land verschillen de regels op de camping nog een beetje van elkaar. In de meeste landen geldt dat de receptie en het zwembad open zijn, maar dat een beperkt aantal gasten is toegestaan. Bovendien is het gedeeld sanitair geopend, maar in veel landen alleen toegankelijk voor een gelimiteerd aantal personen. Je kunt dus gelukkig gewoon met de tent op vakantie de zomer! Ook de campingwinkels zijn weer geopend, maar het kan zijn dat je een mondkapje moet dragen en de meeste campings vragen je om alleen te komen. Ga je met de kinderen op vakantie? Zij hebben geluk: op de meeste campings organiseert de animatie gewoon activiteiten. Wil je een dagje relaxen, dan kun je natuurlijk ook met het hele reisgezelschap een dagje vertoeven op het strand. Neem dan het Gabbag reiskussen mee om lekker te ontspannen.

Activiteiten buiten de camping

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een activiteit te ondernemen buiten de camping. Want niet alleen op de camping zelf, maar ook in de omgeving is er meestal genoeg te beleven. Kies voor een Corona-proof activiteit met je eigen gezin zoals wandelen, mountainbiken of schat zoeken. Voor je sportieve activiteiten heeft Gabbag handige waterdichte zakken, zodat jouw spullen altijd droog blijven. Neem bovendien een drinktas mee zodat je te allen tijden water kan drinken. Denk daarnaast aan activiteiten zoals de dierentuin of een pretpark. Houd er dan wel rekening mee dat er vaak een maximaal aantal gasten is toegestaan. Stop al jouw benodigdheden voor een dagje uit in onze praktische dagrugtas. Ga je met de auto ergens naartoe? Let op dat je vaak niet met meer dan 2 personen in een auto mag zitten als je niet uit hetzelfde huishouden komt. Je kunt er dan ook voor kiezen om de fietsen mee te nemen op vakantie om de bestemming van jouw activiteit te bereiken. Zorg dat je een Gabbag fietstas hebt om al je spullen te vervoeren.

Aanschaf kampeerspullen

Heb je besloten om in het buitenland te kamperen deze zomer, dan kan je bij Gabbag de juiste kampeerspullen vinden. Ga je met een eigen tent op vakantie en wil je genieten van kleurrijk comfort? Schaf dan een van onze slaapmatten met bijpassende lakenzak en reiskussen aan. Een kleurrijke reistas om je spullen in mee te nemen en een waterafstotende toilettas voor al je toiletspullen. Bovendien ben je voor een dagje uit tijdens je vakantie bij ons aan het juiste adres. Je vindt in onze collectie namelijk een variatie aan kleurrijke tassen om je spullen in mee te nemen.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.