Kanovaren – Zo houd je de bagage droog!

Dry GabbagKabbelend water omgeven door natuur. Het plonsen van de peddel op de stroming van het water. Ontspanning én inspanning – dát is kanovaren. Kano’s gaan te water in slootjes en beekjes, op meren, rivieren en de zee, en brengen je op uitzonderlijke plekken. Iedere kanotocht vraagt om voorbereiding. Of het nu gaat om een recreatief dagtochtje of om een meerdaagse rondreis. Want wat neem je mee en vooral hóe houd je het droog?

Ervaren kanoërs kennen het antwoord. Zij vervoeren hun telefoon, geld en reservekleding in Dry Gabbags. Valt er een plens water de boot in, dan blijven alle waardevolle spullen droog. En gaat de Dry Gabbag per ongeluk overboord – dan blijft hij drijven.

Welke Dry Gabbag heb je nodig?

Wat je aan bagage meeneemt hangt af van de kanotocht die je gaat maken. De uitrusting voor een middagje kanovaren verschilt van die voor een meerdaagse rondreis. Maak daarom eerst een overzicht van alle spullen die essentieel zijn voor jouw kanotocht. De grootte van de Dry Gabbag wordt aangeduid door inhoud in liters. Er zijn Dry Gabbag van 5 tot 45 liter. 

Compacte Dry Gabbag voor dagtochtje met kano

Kanovaren in de Ardennen? Veel meer dan een telefoon, portemonnee, lunchpakket en reservekleding gaat niet mee op een dagtocht. Kleine  Dry Gabbag van 5 tot 15 liter zijn hierbij een perfecte opbergplek voor watervolle spullen. De 100% waterdichte Dry Gabbag kunnen eenvoudig met sleeplijn en een karabijnhaak aan de boeg of de achtersteven van de kano bevestigd worden. De Dry Gabbag ligt dan niet in de weg tijdens het kanovaren en is toch makkelijk bereikbaar.

Middelgrote Dry Gabbags voor een wildwater weekend

Alles wat tijdens het kanovaren droog moet blijven, bewaar je in een waterdichte Dry Gabbag. Biedt een compacte Dry Gabbag hiervoor te weinig ruimte, dan is een middelgrote versie een betere optie. In  Dry Gabbag van 25 tot 45 liter kunnen naast de persoonlijke zaken ook de EHBO-set en repartieartikelen opgeborgen worden. Dit is vooral praktisch bij langere tochten en wildwater.

Al met al biedt Gabbag diverse waterdichte zakken aan voor de ideale kanotocht. Bekijk onze collectie in onze webshop of informeer bij onze resellers. Veel succes en vaarplezier!

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.