Lekker slapen onderweg? Kies een comfortabel reiskussentjes!

Slapen in zittende positie is niet voor iedereen gemakkelijk. Of het nu met de auto, trein of vliegtuig is de stoel vaak te smal om op zijn gemak te slapen. Om te proberen het comfort te verbeteren en gebruik te maken van deze vrije tijd om te rusten, zijn er zeer praktische accessoires, zoals het reiskussen, die reizigers helpen om te slapen.

Waar moet een goed reiskussentje aan voldoen?

Het reiskussen is een kussen dat de nek ondersteunt en voorkomt dat het hoofd “valt” wanneer de nekspieren ontspannen, een ergonomisch en flexibel kussen dat zich aanpast aan elke lichaamsvorm en dat voorzien van is van comfortabele vulling voor optimale ondersteuning. Door te kiezen voor ons reiskussentje kun je eindelijk tijdens de lange reisuren genieten van een goede nachtrust en fris aan te komen op jouw bestemming! Geen ongemakkelijke houdingen en stijve nek als je wakker wordt.

Waarom een reiskussentje?

Een reiskussen is handig als je lange auto ritten maakt, ligt tijdens het lezen of in een vliegtuig zit. Het zorgt ervoor dat je je nek niet aan het belasten bent en dat je wat steun kunt krijgen. Als je zelf wel eens zittend in slaap bent gevallen en wakker geworden bent met een stijve nek dan weet je hoe vervelend dat is. Een nekkussen dat de nek ondersteunt voorkomt dit. Het is dus niet alleen als je op vakantie gaat, maar ook als je wat extra steun kunt gebruiken.

Pas op voor afmetingen

Kies een reiskussen dat hoog genoeg is zodat er een goede neksteun is en demping van jouw hoofd in geval van verstoringen, dunne kussens zijn gemakkelijker te dragen, maar ze voorkomen niet dat het hoofd naar voren of opzij kantelt, ze kunnen ook spanning in de nek of zelfs een stijve nek veroorzaken. Om deze reden hebben wij onze Classic reiskussentjes alsmede een variant voor kinderen in onze For Kids Collection

Wees waakzaam over het materiaal

Net als bij de keuze van een klassiek kussen of beddengoed is het beter om een reiskussen te kiezen dat gemaakt is van natuurlijke materialen zoals katoen, en vooral gegarandeerd is zonder extra chemische behandeling. Door te kiezen voor een reiskussen van katoen vermijd je het inademen van chemicaliën en vermijd je elk contact met materialen die afkomstig kunnen zijn uit de petrochemie.

Meer reiskussens zien? Neem een kijkje in onze webshop of bij onze resellers: hier zul je veel meer geschikte en kleurrijke reiskussens tegenkomen! Advies nodig welk reiskussen nu het beste voor jou is? Neem contact met ons op en we vertellen er je er graag over.

Contact opnemen
Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.