Leuke camping activiteiten om te doen met je kinderen

De zomervakantie komt eraan! Tijd om de spullen te pakken en lekker op vakantie te gaan met het hele gezin. Op en rondom een camping is er vaak van alles te doen samen je kinderen. Kun je alvast een beetje inspiratie gebruiken voordat je op vakantie gaat? In dit artikel lees je meer over leuke camping activiteiten om samen met de kinderen te doen.

Camping activiteiten voor het hele gezin

 1. Waterpret

  Kinderen zijn dol op water, zeker als het lekker warm is buiten. Ga met de kids naar het zwembad of organiseer een watergevecht. Ideaal om te verkoelen tijdens een warme zomerdag. Heb je een vakantie aan zee geboekt? Dan kun je met de kids een dagje naar het strand gaan. Hier kun je zandkastelen bouwen of spelen in de golven van de zee, maar een boekje lezen kan natuurlijk ook.

 2. Bordspellen

  Op de camping heb je alle tijd om de spellen tevoorschijn te halen. Zeker als het een dag wat minder mooi weer is, is het doen van bordspelletjes een leuke manier om de dag door te brengen.

 3. Wandelen

  Kinderen laten spelen in de natuur is niet alleen leuk, maar kan ook de ontwikkeling van een kind positief beïnvloeden. Ga bijvoorbeeld schatzoeken, het dierenrijk in het bos ontdekken of lekker picknicken in een mooie omgeving. Alle spullen die je nodig hebt tijdens dit avontuur neem je mee in onze dagrugtas.

 4. Kampvuur maken

  Wat is kamperen zonder kampvuur? Dan is de vakantie natuurlijk niet compleet. Marshmallows roosteren en genieten van een heerlijk warm kampvuurtje op de zomerse avonden. De kinderen kunnen vooraf stokken zoeken om te gebruiken tijdens het kampvuur. Zo maak je er een leuke activiteit van.

  waterdichte fietstas oranje

 5. Pak de fiets

  Iets meer van de omgeving ontdekken samen met de kinderen? Pak de fiets voor een mooie tocht door de natuur. Wil je tijdens je fietstocht eenvoudig veel spullen mee kunnen nemen, kies dan voor een fietstas uit onze collectie.

 6. Toneelstuk opvoeren

  De camping heeft vaak een animatieteam die een voorstelling verzorgt, maar je kunt natuurlijk ook zelf een leuk toneelstuk bedenken en deze opvoeren voor de andere campinggasten. Leuk om te doen met het gezin, maar natuurlijk is het ook een ideale manier om de kinderen op de camping samen te laten spelen.

Kampeerspullen nodig?

Genoeg leuke camping activiteiten om te doen met het gezin. Gabbag wenst je een kleurrijke en avontuurlijke vakantie! Ben je nog op zoek naar handige kampeerspullen en tassen voor jouw vakantie, neem een kijkje in onze kleurrijke collectie. Heb je nog hulp nodig bij het uitzoeken van een handige reistas of bijvoorbeeld waterdichte zakken om mee te nemen tijdens ieder avontuur? Neem gerust contact met ons op.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.