Onze filosofie

“Gabbag colors your life” weerspiegelt de filosofie en passie van het merk Gabbag. Het is de bewering die het concept verklaart – vernieuwing, kwaliteit, Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid bieden aan iedereen die geniet van de buitenlucht.

Gabbag is een sterk merk dat internationale groei vertoont. Alle artikelen van Gabbag staan synoniem voor fijn vakmanschap, duurzaamheid, de fijnste materialen, stevigheid en een ongelooflijk oog voor detail. De bijzondere klasse van dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit, innovaties en de kennis van de markt.

Het productassortiment bevat Bags, packs & sacks en slaapzakken, lakenzakken en kussens. Gabbag verkoopt haar producten via strikt geselecteerde retailers, online (web)winkels te vinden in onze store selector en onze eigen Gabbag webshop.

We zijn innovators in alles wat we doen en we werken hard om dat te blijven. Onze innovatiegeest werkt aanstekelijk en stelt ons in staat om steeds weer nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Onze kracht schuilt in onze formule: direct, to-the-point en toch persoonlijk. We streven ernaar snel en efficiënt te werken en combineren vakmanschap met stijl. Er zijn weinig dingen waardoor we ons laten afleiden. Dankzij deze doelgerichte aanpak kunnen we een omgeving creëren waarin we alleen maar oog voor onze klanten hebben. Wij zijn er voor mensen die gezien willen worden.

Het volledige assortiment van Gabbag wordt steeds vernieuwd door een tijdloos, uniek en gedurfd design dat uitstraling geeft aan elke gebruiker en haalt inspiratie uit de iconische Gabbag waterdichte rugzak van 35L (The Original Gabbag) die aan de oorsprong van het merk ligt. Alle producten worden gemaakt onder strenge voorwaarden zodat ze veelzijdig, betrouwbaar, duurzaam, krachtig en precies zijn en prestaties leveren die de beste resultaten garanderen, welk Gabbag artikel u ook kiest!

Gabbag is een handelsnaam van JCK Brand Company BV, Grutbroek 57c, 7008 AL te Doetinchem. (KvK-nummer: 60985356).

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.