Reiskussens niet alleen geschikt voor op de camping

Reiskussens zijn ideaal om mee te nemen tijdens jouw kampeeravonturen, maar heb je er wel eens over nagedacht waarvoor je een reiskussen nog meer kunt gebruiken? Noem het woord reiskussen en mensen denken vaak dat het kussen alleen geschikt is om mee te nemen op vakantie. Vaak wordt vergeten dat zo’n kussen niet per se weer in de kast opgeborgen hoeft te worden na de vakantie. In dit blogbericht vertellen wij meer over het gebruik van een reiskussen.

Reiskussentjes voor op de camping

Reiskussens

Als je gaat kamperen, heb je een comfortabel kampeerbed of luchtbed, een warmte regulerende slaapzak én een goed kussen nodig. Een reiskussen zorgt ervoor dat je op de camping net zo lekker kan slapen als thuis. Een reiskussen is niet alleen geschikt voor op de camping, maar ook ideaal als je naar jouw vakantiebestemming toegaat. Zo kun je tijdens de autoreis je bijrijders heerlijk laten slapen op een Gabbag reiskussen, maar ook in de trein of het vliegtuig kan je dit kussen meenemen. Het kussen wordt geleverd met een opbergzak, waardoor je het reiskussentje gemakkelijk meeneemt tijdens je reis en eenvoudig opbergt als je ‘m even niet nodig hebt. Reiskussens zijn dus gemakkelijk mee te nemen en geven je het comfort van thuis.

Maar ook te gebruiken voor…

Maar je hoeft het reiskussen natuurlijk niet alleen te gebruiken als je op reis gaat.  Je kan het reiskussen ook gebruiken tijdens andere activiteiten. Ga je gewoon een dagje op pad met de trein of auto, dan kun je het reiskussen eenvoudig meenemen voor optimaal reiscomfort. Een groot voordeel van een reiskussentje is dat je het kussen na gebruik eenvoudig in de wasmachine stopt. Dit betekent dat het kussen zelfs tijdens een relaxed dagje op het strand goed van pas kan komen. Of wat dacht je van relaxen in de achtertuin met je hoofd op een Gabbag pillow? Heb je zelf nog leuke ideeën om een reiskussen te gebruiken? Laat het ons weten!

Reiskussen kopen

Onze reiskussentjes zijn dus niet alleen geschikt voor op de camping, maar kunnen veelvuldig gebruikt worden. De Gabbag pillow is verkrijgbaar in de kleuren rood, geel, blauw, groen, grijs en oranje en kan ook perfect gecombineerd worden met een Gabbag slaapzak. Bovendien kun je in de Gabbag For Kids Collection ook reiskussentjes voor kinderen vinden. Ideaal om mee te nemen naar de camping, maar bijvoorbeeld ook tijdens een slaapfeestje of als je kind op (school)kamp gaat. Kies dus jouw favoriete kleur uit onze collectie en geniet van ontspannen slapen of relaxen.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.