Schooltas kopen? Je koopt je schooltas bij Gabbag

Hopelijk ben je op dit moment lekker aan het genieten van een welverdiende zomervakantie, maar over een aantal weken is het tijd om weer naar school te gaan. Tijd dus om op zoek te gaan naar de perfecte schooltas voor het nieuwe schooljaar. In deze blog vertellen we waarom je jouw schooltas kan kopen bij Gabbag en waar je op moet letten. Want wij van Gabbag hebben enkele tips én de juiste schooltassen in huis om goed voor de dag te komen op school.

Waar moet je op letten?

Ten eerste is de inhoud van de rugtas van belang. Neem jij veel boeken mee, of liggen de meeste boeken in een kluisje? Of gebruik je nauwelijks nog boeken omdat je een tablet hebt? Dat maakt nogal een verschil. Om je een idee te geven, onze dagrugtas heeft een inhoud van 25 liter terwijl de reflecterende rugtas ook te verkrijgen is met een inhoud van 35 liter. Een ander belangrijk aspect van een rugtas is het draagcomfort. Een schoudertas is perfect voor iedere gelegenheid en kan ook buiten school goed gebruikt worden, maar het draagcomfort is wat minder in vergelijking met een rugtas. De meeste rugtassen van tegenwoordig bieden extra draagcomfort door comfortschuim aan de achterzijde van de tas en ze zorgen voor een gelijke verdeling van het gewicht. Wel zo prettig als je veel boeken mee moet nemen. Ook niet onbelangrijk om over na te denken is het aantal opbergvakken dat je graag wil. Zo zijn er rugtassen met een laptopvak en andere kleine opbergvakjes om jouw spullen goed georganiseerd op te bergen. Als laatst is het ook prettig om een waterdichte tas aan te schaffen. Zo blijven je spullen droog als je door de regen naar school moet fietsen.

Schooltas kopen bij GabbagOriginal gabbag groen

Gabbag heeft een grote variatie aan rugtassen in de collectie. Ben je op zoek naar een ruime, waterdichte, kleurrijke en bovenal comfortabele schooltas, neem dan een kijkje in onze tassencollectie. Onze tassen zijn perfect te gebruiken als je naar (de middelbare) school gaat. Overigens ook heel leuk voor wanneer je niet naar school gaat. Ga je voor een toffe print, een laptoprugtas of toch liever een schoudertas? Je vindt de leukste tassen in onze online shop.

Hulp bij het maken van je keuze

Als je een schooltas gaat kopen, kun je dus letten op bovenstaande aspecten van een tas. We hopen dat je iets aan onze tips hebt gehad! Heb je nog steeds keuzestress? Het team van Gabbag staat voor je klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de perfecte schooltas.

 

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.