Slapen zoals thuis: de perfecte slaapmat kiezen

Sommigen zijn alweer terug van vakantie, maar ook veel Nederlanders gaan de komende weken nog lekker weg. Dan is het niet verkeerd om te weten hoe je de perfecte slaapmat moet kiezen. Als jouw vakantie er al op zit, kan je natuurlijk ook gewoon onze blog lezen. Dan weet je het alvast voor je volgende trip! In deze blog vertellen wij waar je op moet letten bij het kiezen van een slaapmat, zodat je op vakantie kunt slapen zoals thuis.

Belang van een slaapmat

Als je op vakantie (bijna) net zo goed wil slapen als thuis, dan heb je een goede slaapmat nodig. Niets is namelijk zo vervelend dan moe zijn op vakantie omdat je niet lekker kunt slapen. Een slaapmat zal waarschijnlijk niet helemaal net zo lekker slapen als thuis, maar met een goede slaapmat komt je nachtrust dicht in de buurt bij de nachtrust van thuis. Het belang van een slaapmat is groot, maar het is wellicht lastig om een goede keuze te maken. We helpen je graag!

De perfecte slaapmat kiezen

zelfopblazende slaapmat

Er zijn veel verschillende slaapmatten op de markt en wij vertellen je graag waar je op moet letten. Ten eerste is de afmeting van een slaapmat belangrijk. Je lichaam moet uiteraard op de slaapmat passen, anders kan je niet genieten van je nachtrust. Waar je ook weer aan moet denken is dat de slaapmat in je tent moet passen, koop ‘m dus ook niet te groot! Daarnaast verschillen slaapmatten in dikte. Een dikke slaapmat zal lekkerder liggen, maar is ook zwaarder in gewicht. Een persoonlijke afweging die je moet maken. Vind je het handig om geen eigen (reis)kussen mee te hoeven nemen, kies dan voor een slaapmat met geïntegreerd hoofdkussen. Ook zijn er nog wat algemene kenmerken waaraan slaapmatten moeten voldoen, zoals comfort en goede warmte-isolatie bieden, maar ook voorzien zijn van een handige verpakking. Met zo’n slaapmat kun je overal comfortabel slapen en je kunt de mat ook weer eenvoudig meenemen naar je volgende bestemming.

Gabbag slaapmatten

De Gabbag collectie bestaat uit de classic zelfopblazende slaapmatten en een bandit slaapmat in verschillende kleuren.  De slaapmatten zijn in vele opzichten hetzelfde, maar de matten uit de The Classic Collection hebben een dikte van 5 centimeter terwijl de Bandit slaapmatten 10 centimer dik zijn. Daarnaast heeft de Bandit twee ventielen, zodat de mat eenvoudiger te legen is. Kies nu jouw favoriet in onze webshop!

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.