The Original Gabbag By Jacky-actie is gestart!

Ons motto is: “Gabbag colors your life”. Wij vinden het belangrijk om (meer) kleur te kunnen geven aan anderen. Ook op de moeilijke momenten. Afgelopen jaar hebben we ons daarom met The Original Gabbag by Jorik ingezet voor het KWF. En met succes!

Komend jaar starten we in navolging hiervan dan ook een tweede editie van deze actie: The Original Gabbag by Jacky. Hiervoor hebben we een speciale rugzak door de Nederlandse kunstenares Jacky Zegers (www.jackyzegers.com) laten maken.

The Original Gabbag by Jacky

The Original Gabbag by Jacky

De tas is een echte limited edition en is dus in beperkte opgave leverbaar en verkrijgbaar tot en met 18 maart 2018 (of zolang de voorraad strekt). De gehele opbrengst van de verkoop van deze unieke rugzakken gaat naar het Kicheko: een familiehuis in Ngulelo, Tanzania,  voor kinderen die niet bij de eigen familie terecht kunnen. Voor meer informatie over deze kleurrijke stichting zie www.kicheko.nl!

U kunt als reseller van Gabbag nog steeds een bijdrage leveren door deze kleurrijke rugzak in te kopen en te verkopen. Indien u de By Jacky voor 31 maart 2017 bij ons besteld, ontvangt u per rugzak een sleutelhanger van Jacky Zegers er gratis bij. Leuk voor uzelf of om weg te geven bij de verkoop van de tas.  Bestellen kan via  06- 21250683 of via bestelling@gabbag.nl. Alvast bedankt voor uw steun aan onze actie!

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.