The Original Gabbag by Ronald Tolman is nu bestelbaar

Gabbag Colors Your Life

Ons motto is: “Gabbag colors your life”. Wij vinden het belangrijk om (meer) kleur te kunnen geven aan anderen. Daarom zetten wij ons van dinsdag 19 maart 2019 tot en met 18 maart 2020 in voor Stichting Beat Batten. We hebben hiervoor speciale rugzakken laten ontwikkelen van The Original Gabbag II. Deze unieke editie van de sterke en 100% waterdichte backpack is een statement vanuit liefde voor de kunst en liefde voor het leven. Tijdelijk in de uitvoering met het bijzondere design van beeldhouwer, schilder en graficus Ronald

Tolman. Hierbij komt de opbrengst geheel ten goede aan Stichting Beat Batten!. Stichting Beat Batten! heeft als doel te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van de zeer ernstige stofwisselingsziekte NCL, in Engelstalige gebieden “ziekte van Batten” genoemd. Dit wil zij bereiken door wereldwijd zorgvuldig geselecteerd wetenschappelijk onderzoek financieel te ondersteunen. Zij richt zich in het bijzonder op de juveniele vorm van de ziekte van Batten, JNCL. Ontdek hoe kunst en kracht bij elkaar komen in deze bijzondere The Original Gabbag II By Ronald Tolman.

Wat is de ziekte van Batten?

Batten is een metabole ziekte, ook wel stofwisselingziekte bij jonge kinderen en het is een zeldzame ziekte. Door die genetische afwijking gaat het helaas fout in de ontwikkeling van de hersencellen. De afvalstoffen worden in de cel worden namelijk niet afgevoerd waardoor hersencellen uiteindelijk kapot gaan. Een proces dat helaas nog niet te stoppen is en dus leidt tot steeds meer uitval van functies. Kinderen worden vanaf 5 of 6 jaar eerst blind en krijgen daarna epilepsie, spraakuitval, geheugenproblemen, spieruitval en uiteindelijk wordt het ze fataal, soms al op 15 jarige leeftijd, meestal zo tussen 25 en 35 jaar. De stichting Beat Batten is een kleine stichting met grote ambities. Opgericht en gerund door ouders die het niet kunnen verdragen dat hun kind langzaam maar zeker de vernieling in gaat door deze slopende ziekte. Stichting Beat Batten heeft als doel om geld in te zamelen voor onderzoek om een middel te ontwikkelen om deze ziekte te stoppen. Met de aankoop van deze tas, steunt u ons onderzoek. Mede namens de Batten kids, dank je wel.

Hoe ziet de tas er uit?

The Original Gabbag by Ronald Tolman is een sterke rugzak uitgevoerd met verstelbare draagbanden. De tas is voorzien van een voorvak die je sluit door middel van een rits. Het hoofdvak van de tas heeft een inhoud van 35 liter. Deze sluit je door middel van een rolsysteem die je zover kunt oprollen als nodig is. De achterkant van de tas is voorzien van comfortschuim en ondersteunt de wervelkolom. Een groot voordeel aan deze tas is dat hij waterdicht is, dus al je spullen blijven zo altijd droog in je tas. De tas is voorzien van tape gesealde naden. Binnen in de tas zit nog een klein vakje voor de waardevolle kleine spullen.

Doel van onze actie!

We willen zoveel mogelijk van deze speciaal door Ronald Tolman ontworpen rugzakken verkopen. De unieke rugzakken kunnen daarom vanaf vandaag via onze website besteld worden voor € 79,95 (incl. verzendkosten NL). Dus zoek je een kleurrijk rugzak voor iemand of voor jezelf en wil je hiermee anderen kleur teruggeven aan hun leven? Bestel dan onze The Original Gabbag by Ronald Tolman. Met deze The Original Gabbag wil je gezien worden.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.