The Spring/ Summer Collection 2019 nu leverbaar

Met gepaste trots presenteren wij vanaf vandaag onze lente- en zomercollectie 2019! Na enkele maanden van hard werken, komen wij met een aangepast en uitgebreidere collectie aan Gabbag artikelen. We hebben dan ook voor de aankomende periode opnieuw een zeer kleurrijke collectie samengesteld: The Spring/ Summer Collection 2019!

Color your life!

Onder het credo “never change a winning team” hebben we het aanbod van Gabbag voor komend seizoen nagenoeg in tact gelaten. De collectie blijft dan ook bestaan uit onze multi-functionele waterdichte tassen en de kleurrijke slaapzakken waar Gabbag zo bekend om staat.

Nieuwe artikelen

Maar, we hebben de collectie ook uitgebreid. Zo hebben we als nieuw artikel in ons assortiment voor komend seizoen de Bike Gabbag opgenomen in de kleuren blauw, rood en zwart. Alle fietstassen zijn voorzien van een reflecterend logo op zowel voor- als zijkant(en). Daarnaast hebben we ons kleurenpallet voor de overige artikelen aangevuld: The Original Gabbag, Sport Gabbag en Duffel Gabbag zijn voorzien van een gele variant,  de Dry Gabbag heeft nu voor alle afmetingen (5L, 15L, 25L, 35L en 45L) een kleur beschikbaar, en onze slaapzakken kennen uitbreiding met de kleuren geel en oranje. Tot slot brengen we ons assortiment lakenzakken en reiskussentjes in dezelfde kleurstelling als de slaapzakken, waardoor al onze sleeping gear items in de kleuren rood, blauw, groen, oranje, geel en grijs vanaf heden te verkrijgen zijn.

Bekijk de collectie!

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment. Kijk snel verder in ons online shop voor onze kleurrijke collectie of bezoek één van onze resellers. Immers, Gabbag colors your life. Ook in 2019!

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.