Tips voor het slim inpakken van je reistas

Die welverdiende vakantiereis of citytrip komt eindelijk om de hoek kijken. Er even tussenuit, heerlijk! Of toch stress? Want wanneer je denkt aan het inpakken van de bagage vergaat de pret je alweer bijna. Wat mee te nemen en hoeveel? En waarom lijkt mijn tas nooit eens normaal dicht te gaan? Met de volgende tips als houvast pak je veel efficiënter je reistas in.

 

Tip 1. De inpaklijst

Wat u nodig hebt is een leidraad in de vorm van een inpaklijst. Het afvinken heeft namelijk al een geruststellende uitwerking. Maak een lijst voor beiden wanneer u met zowel hand- als ruimbagage reist. Toch nog bang dat u iets vergeet? Op internet zijn voldoende kant-en-klare checklists te vinden waarop allerlei mogelijke reisbenodigdheden staan voor bijvoorbeeld jouw citytrip of rondreis.waterafstotende reistas wit

Tip 2. Neem de tijd

Op het laaste moment alles inpakken is in ieder geval geen goed idee en waarschijnlijk oorzaak nummer 1 van stress bij het inpakken van de koffer of reistas. Neem de tijd. Leg een paar dagen voor vertrek je reistas open neer zodat in stappen de reisbenodigdheden kunnen worden verzameld. Op deze manier kunt u ook nog eens in alle rust overwegen of alles wat in de reistas wel écht nodig is.

Tip 3. Optimaal inpakken

Een reistas goed inpakken vereist oefening en een aantal trucjes. Op internet zijn veel tutorials te vinden die jouw de kunst van het inpakken bijbrengen. Onze favoriete tips op het gebied van kilo- en ruimtebesparing:

  • Niet vouwen, maar rollen! Rolletjes in plaats van stapeltjes kleding, zoals tops en T-shirts, blijken enorme ruimte bespaarders te zijn. Grotere items zoals overhemden en broeken legt je als laatst in zigzag-lagen over elkaar heen.
  • Gevoerde items zoals een blazer kun je het beste binnenstebuiten vouwen voordat je ze in de reistas stopt. Dit voorkomt de ergste kreukels.

 

Vragen

Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met een van onze product experts voor een persoonlijk advies. Wij wensen je veel plezier onderweg

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.