Top 3 redenen voor het aanschaffen van een rugtas

Bij het zoeken naar een nieuwe tas is een rugzak altijd een goede keuze. Een rugzak heeft veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een gewone schoudertas of handtas. In dit blogbericht vertellen wij jou de top 5 redenen om een rugzak te kopen.
 

Verbeterde houding 

Rugtassen verdelen het gewicht gelijkmatig over je schouders, rug en heupen. Tijdens het lopen hoef je dus niet al het gewicht aan één kant te dragen. Wanneer je zo’n tas draagt, kun je rechtop staan en recht vooruitkijken, waardoor je niet alleen een betere houding krijgt, maar ook nekpijn vermindert. Een goede houding vermindert de kans op het ontwikkelen van rug- of nekklachten en voorkomt tevens blessures aan deze gebieden.’
 

Veilig goederen vervoeren

Als je op zoek bent naar een tas om je spullen veilig in op te bergen, dan is een rugzak de perfecte oplossing. Traditionele tassen zoals schoudertassen, duffeltassen of draagtassen zijn groot en zwaar en dus niet handig om mee te nemen. Hoewel rugzakken flexibel en licht van gewicht zijn, bieden ze maximale veiligheid aan de producten die erin opgeslagen zijn.
 

Georganiseerde opbergruimte 

Je kent het waarschijnlijk wel, je hebt net dat ene item in je tas nodig maar je moet alles er uit halen omdat je het niet kunt vinden! Met een rugzak heb je daar waarschijnlijk een stuk minder last van. Die kun je namelijk veel efficiënter organiseren. Bovendien beschikken alle rugtassen uit ons assortiment over verschillende opbergvakken om de boel overzichtelijk te houden.
 

VRAGEN

Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met een van onze product experts voor een persoonlijk advies. Wij wensen je veel plezier onderweg.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.