TOP 3 voordelen van een enkele fietstas!

Wanneer je boodschappen gaat doen op de fiets is het belangrijk dat je geen ruimte te kort komt. Met behulp van een handige fietstas kan je overal gemakkelijk naartoe, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om of je wel items mee kan nemen. Je hebt verschillende soorten fietstassen, dubbele fietstassen, waterafstotende fietstassen of bijvoorbeeld waterdichte fietstassen. Om te helpen kiezen welk soort fietstas je nodig hebt behandelen we in dit blogbericht de 3 belangrijkste voordelen van een enkele fietstas.

 

1. Minder zware belasting tijdens het fietsen

Bij een enkele fietstas heb je maar de helft van het gewicht in vergelijking met dubbele fietstassen ,Logisch natuurlijk. Daarnaast is het is vaak meer dan genoeg om de spullen die je dagelijks meeneemt in te vervoeren.

Een fiets met een enkele fietstas fiets bijna niet anders dan een fiets zonder fietstas. In de meeste gevallen zit een enkele fietstas ook hoger en leunt hij bijna niet naar een kant van de fiets. Door die hogere plaatsing merk maar een klein verschil in gewicht en balans.

 

2. Simpel te plaatsen

De meeste dubbele fietstassen worden over het midden stuk van de bagage drager gelegd. Vervolgens moet met riempjes maar soms ook haakjes of andere bevestigingsmaterialen, de boel worden vastgemaakt. Soms zit er zelfs een complete constructie bij voor de bagagedrager. Het kost daarom veel tijd om te installeren.

Bij enkele fietstassen kun je de tas eenvoudig op de bagagedrager klikken. Sterke haken zorgen er vervolgens voor dat de fietstas nergens heen gaat. Over het algemeen zijn enkele fietstassen dus een stuk makkelijker op je fiets te plaatsen.

 

3.Een enkele fietstas zit niet aan je fiets vast

Het profijt van enkele fietstassen is dat ze kunnen worden toegevoegd, maar ook volledig kunnen worden verwijderd van jouw fiets. Zo kan je ze benutten op de momenten dat fietstassen nodig zijn.

Dit maakt het hanteren wat vrijer, immers heb je niet altijd een fietstas aan je fiets hangen. Maar gebruik je hem op de momenten wanneer jij hem nodig hebt. Ideaal voor zakelijke gebruikers, scholieren of vrijetijdsgenieters.

 

VRAGEN

Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met een van onze product experts voor een persoonlijk advies. Wij wensen je veel plezier onderweg.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.