Uitslag Hanglos Gabbag test

In november 2015 Uitslag Gabbag testhebben we in samenwerking met kitesurfwebsite Hangslos.nl een nieuwsitem gemaakt met de vraag aan Hanglossers om de Gabbag waterdichte rugzak te testen. Hierbij presenteren we de resultaten van de test en die zijn zeer positief.

In totaal hebben 14 bezoekers van Hanglos.nl meegedaan aan de test. Het leereffect niet na 10 testers meestal snel af dus 14 lijkt een mooi aantal om een goed inzicht te krijgen. Testperiode is geweest van november 2015 tot en met april 2016. Zowel de 25L als 35L Gabbag rugtas zijn getest. Getest middels het maken van een downwinder. Locaties waar getest is: Nederland, Spanje en Thailand.

Conclusies:

Tijdens het maken van een downwinder neemt men vooral geld, id-bewijzen, bankpassen, sleutels, voedingswaren, handdoek, kleding en schoeisel mee. Normaal neemt men tijdens een downwinder de zaken mee middels: in de zakken van je wetsuit, in een (waterdichte) tas of de spullen worden naar de andere locatie gebracht. Een derde van de testers neemt helemaal geen spullen mee tijdens het maken van een downwinder.

Uit de test blijkt dat alle ondervraagde kitesurfers (zeer) veel waarde hechten aan de waterdichtheid en stevigheid van de rugzak tijdens het maken van een downwind. Daarnaast moet het comfortabel zitten op de rug en voldoende plaats hebben voor de benodigde spullen. Het overgrote deel van het testpanel beoordeelde de Gabbag als (zeer) geschikt om te gebruiken tijdens het maken van een downwinder en was hier (zeer) tevreden over. Testers zijn zeer tevreden over de geteste Gabbag rugzak. Het uiterlijk en de pasvorm worden gewaardeerd. “Het uiterlijk is mooi. De tas is waterdicht en ook dicht voor zand en dergelijke. Je kunt prima je spullen mee naar het strand nemen. De tas lag op het strand in de stromende regen het bleef droog ook nog! De straps die je rond je borst en heup kunt vastmaken en het aparte opberg vak in de grote zak zijn ook erg functioneel”, aldus één van de testers. De Gabbag tassen blijken goed water, weer- en zandbestendig te zijn. De tevredenheid blijkt ook uit het feit dat nagenoeg alle testers ervoor hebben gekozen de tas te behouden na de test.

Ook zijn er enkele verbeterpunten genoemd. Zo hadden enkele testers graag een handleiding willen zien en had een enkeling vraagtekens over de waterdichtheid van het voorvak: “Graag zou ik wat meer info krijgen over hoe ik de zak nu gepast zou moeten gebruiken (best zoveel mogelijk lucht uit de zak duwen voor je hem sluit, of beter de lucht laten zitten). Ook waren de attributen in het voorste zak (met rits) nat geworden (maar het zou best wel eens kunnen dat de ritssluiting niet tot helemaal bovenaan dicht was, hier let ik de volgende keer op).”

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.