Ultimate Gabbag downwinder challenge!

Gezocht do1 Gabbag Original 35L Roodwnwinder testpanel! Gabbag maakt vooral tassen en is bekend om zijn waterdichte 25 en 35 liter rugzakken zoals de rode op het plaatje.

Nou zijn ze getest op waterdichtheid maar zijn ze bij Gabbag eigenlijk wel benieuwd of ze ook waterdicht zijn na bijvoorbeeld een dikke downwinder met 7 Bft van Scheveningen naar Zandvoort!

Er zijn er die het met alleen een OV-chipkaart in de binnenzak doen maar er zijn er ook die toch wat spulletjes bij zich willen hebben en dan zou een Gabbag een mooie oplossing mits hij echt waterdicht blijft.

Ofwel gezocht: testpanel van kitesurfers voor de 25 liter en 5 kitesurfers voor de 35 liter versie van de Gabbag! Iedereen kan zich inschrijven door een email te sturen naar rob@hanglos.nl en daarbij vermelden of je de 25 of 35 liter tas wil testen.

Mocht de Mystic Mega Downwinder doorgaan dit weekend en je doet mee dan heb je voorrang want dan gaan we hem meteen aan je meegeven tijdens de downwinder. Stoppen we er een handdoek in om te zien of die het droog houdt.

Meer info ook via: http://hanglos.nl/news/324812/gabbag-waterdicht-we-gaan-het-testen.html

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.