VACATURE COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Gabbag is een sterk groeiend merk in de sport-, outdoor en reisartikelenmarkt. Wij hechten belang aan een groeiend, maar stabiel, verkoopteam. Bovendien onderscheiden wij ons door professionele medewerkers in te zetten die een langdurige samenwerking met de klant aangaan. Wil jij een belangrijke rol spelen bij de verdere groei van ons merk? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn per 1 september 2017 op zoek naar Commercieel Medewerker Binnendienst die tevens de logistieke werkzaamheden voor zich neemt. De binnendienst is verantwoordelijk voor het (telefonisch) verkopen van ons assortiment (sport-, outdoor- en reisartikelen). Je benadert bestaande relaties en vooral ook nieuwe prospects telefonisch om ons assortiment onder de aandacht te brengen. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor een correcte orderverwerking zodat de orders op een effectieve en efficiënte wijze geleverd kunnen worden. Na een uitgebreide interne opleiding ken je de markt, denk je mee met en spreek je de taal van de klant. Je blijft op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en vertaalt deze door naar de organisatie. Je krijgt gedegen ondersteuning van ons commerciële buitendienstteam en helpt hen bij het nabellen en opvolgen van marketing acties en leads. In samenwerking met hen draag je bij aan het succes van Gabbag.

Naast je sales taken, die voor 80% van je tijd zullen beslaan, bestaan je werkzaamheden ook voor 20% uit logistieke taken, waaronder; sorteren binnengekomen vracht, ompakken van dozen, klaar maken van pakbonnen en zendingen voor transport, alsmede contact opnemen met transport- en koeriersbedrijven om de zendingen door te geven.

Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat die verkopen in het bloed zit. Een verkoper binnendienst die uit elk traject een verkoop weet te realiseren. En die een bijdrage wil leveren aan de verdere groei van ons merk.

Je bent een commercieel en ambitieus en marketing gedreven persoon die ook beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel met doorzettingsvermogen. Je werkt en denkt minimaal op MBO/HBO niveau. Je kunt zelfstandig werken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent goed in Engels en Duits, zowel in spraak als geschrift. Je bent in het bezit van rijbewijs. Je bent vaardig in Microsoft office, met name in Outlook, Word en Excel.  Je kunt een ERP-systeem je snel eigen maken. Je woont in Doetinchem of in de directe omgeving daarvan en bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar

Ben je enthousiast geworden over de vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst? Stuur voor 15 juni 2017 je cv en sollicitatiebrief naar h.wevers@gabbag.nl t.a.v. Harm Wevers, Managing Director Gabbag.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.