Vette trucs in Noordwijk

kiteboardenIn Noordwijk zie je ze vliegen dit pinksterweekend. Letterlijk, want deelnemers van het Kiteboard Open (KBO) zullen hun hoogste sprongen laten zien. De beste kitesurfers doen weer mee aan het jaarlijkse evenement, waar deze keer ook gestreden wordt om de Europese titel skimoarden.

Internationale topkiters als voormalig wereldkampioen Kevin Langeree en Noordwijkers Ruben Lenten en Jalou Langeree tonen op het water hun kunsten. Zij nemen onder meer deel aan de Xpression session, één van de absolute hoogtepunten van het KBO. Aan het Open EK skimboarden strijden deelnemers uit twaalf verschillende landen om de Europese titel. Bij skimboarden verplaatsen de rijders zich met een plank over een dunne laag water.

Ben je zelf nog niet zo behendig met een board? Neem dan deel aan de gratis clinics die tijdens het KBO op het strand van Noordwijk worden aangeboden. Toekomstige surfdudes en -chicks kunnen zich aanmelden voor sessies kitesurfen, golfsurfen, skimboarden en stand up paddling. Tijdens KBO is er ook muziek. Dagelijks vanaf 12.00 uur zullen bij vier verschillende podia optredens zijn. Zowel toegang tot het evenement als deelname aan de clinics zijn gratis.

www.kiteboardopen.com

Bron: Telegraaf.nl

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.