VOORKOM EEN MISKOOP! Hier moet je op letten bij het aanschaffen van reistas?

Reistassen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er duffels, sporttassen en kleine reistassen die je gemakkelijk mee op stedentrip neemt. Maar welke type reistas past het best bij jou en hoe groot moet de tas eigenlijk zijn? Wij leggen aan je uit hoe je de beste reistas voor jouw is

 

 

Hoe wil je de reistas vervoeren?

waterdichte duffeltas antraciet

De reistas dragen
Een duffel is een reistas zonder wielen. Duffels zijn er in allerlei maten en draag je op verschillende manieren. Hierdoor zijn ze geschikt zijn voor elk type reis. Zo draag je een duffel met dubbele schouderband bijvoorbeeld op je rug tijdens een actieve vakantie. Of neem je een kleine duffel aan de hand mee als je een weekend weg gaat. Welke duffel het best bij jou past, hangt af van de hoeveelheid spullen die je mee wilt nemen.

 

De reistas rijden
Zoals de naam al zegt heeft een reistas op wielen wieltjes, zodat je de tas gemakkelijk achter je aan trekt. In tegenstelling tot een zachte koffer heeft een reistas op wielen maximaal 2 wielen. Hierdoor zijn ze lastiger te vervoeren dan een zachte koffer op 4 wielen.

 

 

 

Waar wil je de reistas voor gebruiken?

Travel Gabbag Waterafstotende Reistas Blauw

Sporten
Als je op zoek bent naar een reistas, is het belangrijk om te bedenken hoeveel spullen je mee wilt nemen. Zo is een reistas tot 35 liter ruim genoeg om een handdoek, sportkleding en schoenen in mee te nemen. Wil je bijvoorbeeld jouw keeperskleding van de hockey meenemen? Dan is een grote duffeltas tot 65 liter een betere keuze.

 

Weekend weg
Als je een weekend weg gaat, heb je voldoende aan een reistas van maximaal 65 liter. Daar passen gemakkelijk 3 setjes kleding en een paar schoenen in. Een reistas is zacht en draag je over je schouder of aan de hand. Zo neem je hem zonder moeite mee in de trein, de auto of het vliegtuig.

 

Vakantie
Als je een reistas nodig hebt voor een vakantie, is het belangrijk dat je erop let dat al jouw spullen in de tas passen. Daarnaast is het aan te raden om te bedenken hoe je de tas wilt vervoeren. Ga je op autovakantie, dan moet de reistas natuurlijk wel in de kofferbak passen.

 

Vragen
We delen onze kennis graag! Dit artikel is geschreven naar aanleiding van een vraag van één van onze klanten. Heb jij een vraag over onze producten? Of heb je een opmerking over dit artikel? We horen het graag. Neem hieronder contact met ons op!

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.