Waar moet je op letten bij de aankoop van een waterdichte zak?

Een van de dingen waar je tijdens je reis geen invloed op hebt, is het weer. Helaas gaan water en elektronica niet samen. Dry bags zijn een lichtgewicht en relatief goedkope manier om je waardevolle spullen te beschermen. Er zijn verschillende formaten waterdichte zakken verkrijgbaar. Na het lezen van dit artikel weet je precies welke het beste past bij jouw avontuur.

Waarom een Waterdichte zak?

Waterdichte zakken zijn om een aantal redenen super praktisch. Tijdens onze research kwamen we meerdere redenen tegen. We heb er 3 voor je op een rij gezet:

Reden 1: Om lekkage in je tas te voorkomen kun je shampoo en conditioner in siliconen reisflessen stoppen. Dit is bijvoorbeeld geen optie met scheerschuim of zonnebrandcrème. Wil je zeker weten dat het niet in je rugzak lekt, doe de vloeistof dan in een waterdichte zak.

Reden 2: De waterdichte zak houdt ook vuil buiten. Dus zelfs als je op pad gaat kun je je elektronische apparaten beschermen door ze in een waterdichte zak te plaatsen.

Reden 3: De Dry Gabbag is ideaal om mee te nemen tijdens je avondwandeling over de boulevard. Door de veilige sluiting lopen zakkenrollers langs je voorbij. Ga je echt op avontuur en zoek je nog een backpack denk dan aan de Duffel Gabbag.

Welk formaat waterdichte zak heb ik nodig?

Waterdichte zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kunt een waterdichte zak verkrijgen in de volgende formaten:

  • 5 liter; te gebruiken voor zowel je vloeistoffen in je handbagage als je gaat vliegen als voor je telefoon en compact camera ter voorkoming van het nat worden.
  • 15 liter; Perfect formaat om te wandelen, je kunt je iPad of grotere camera erin dragen, of je kleding ter voorkoming van het nat worden.
  • 25 liter; Het ideale formaat voor wat kleding als je met z’n tweeën op pad bent. In dit formaat kun je zowel een 13 inch laptop als een grotere camera inclusief accessoires beschermen.
  • 35 Liter; De Dry Gabbag is perfect voor een dagje strand, lekker naar het zwembad of een dagje weg . De tas houd je waardevolle spullen , kleding en andere zaken droog tijdens jouw outdoor avontuur.
  • 45 liter; het grootste formaat is ideaal als je veel spullen wilt beschermen tegen vocht. De tas is gemaakt van robuust PVC Tarpauline met een doorzichtig venster. Dit zorgt ervoor dat de tas een lange levensduur heeft en in alle omstandigheden mee kan.

 

VRAGEN

Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met een van onze product experts voor een persoonlijk advies. Wij wensen je veel plezier onderweg.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.