Waarom een waterdichte zak met venster?

Tijdens het varen of een ander avontuur op het water komt een waterdichte zak goed van pas. De zak beschermt uw waardevolle spullen en houdt uw elektronica en kleding droog. Bovendien blijft de zak drijven, wat handig is wanneer er toch iets misgaat op het water. Wil je jouw spullen droog houden tijdens een avontuurlijk uitstapje, kies dan voor een waterdichte zak met venster in plaats van een ton. In deze blog vertellen wij waarom.

Waterdichte zak om je spullen te beschermen

Een waterdichte zak is een handige optie om je spullen te beschermen tegen vocht of viezigheid. Een dagje op het water of in de bergen, een waterdichte zak is onmisbaar. Je kunt je spullen goed beschermen en ook goed organiseren. Je kunt de zak voor verschillende spullen gebruiken. Ga je naar een regenachtig gebied, stop dan kleding en waardevolle spullen in de tas. Je hebt dan altijd droge kleding om aan te trekken. Ga je een dagje naar het strand, dan kun je belangrijke spullen zoals een telefoon en portemonnee opbergen in de waterdichte zak. Zo bescherm je de spullen niet alleen tegen vocht, maar ook tegen zand, stof en ander vuil.

Kies een waterdichte zak met venster

waterdichte zak 45 liter

Als je jouw spullen wil beschermen en droog wil houden, dan is het dus verstandig om een waterdichte zak of ton mee te nemen. Het beste kies je dan voor een waterdichte zak met venster. Deze is niet alleen veel gemakkelijker mee te nemen tijdens jouw activiteiten door de lange draagband, maar ook eenvoudig op te bergen als je de zak even niet nodig hebt. De tas is te sluiten door een makkelijk rolsysteem. Neem je dus een keer wat minder spullen mee, dan neemt de tas niet onnodig veel ruimte in. Bovendien kun je jouw spullen gemakkelijk terugvinden in een zak met venster, omdat je vanaf de buitenkant de inhoud van de tas kunt bekijken. Niet de gehele Dry Gabbag is doorzichtig, hierdoor kun je de inhoud van jouw tas wel verborgen houden voor anderen.

Dry Gabbag

De waterdichte zakken met venster van Gabbag zijn ideaal voor elke activiteit die je gaat ondernemen. We hebben zakken van 5, 15, 25, 35 en 45 liter. Het maakt dus niet uit of je veel of weinig spullen wil opbergen, voor ieder hebben we wat wils in onze collectie. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste Dry Gabbag, neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.