Waarom iedereen voor een waterdichte tas zou moeten kiezen

The Original Gabbag IIDe waterdichte tassen van Gabbag zijn voor veel activiteiten bruikbaar. Veel mensen denken bij een waterdichte tas alleen bij gebruik op een boot, maar niets is minder waar. In dit blogbericht leggen we je het hoe en wat uit en geven we inspiratie om het uiterste uit jouw waterdichte tas te halen.

Wat is ons assortiment?

We hebben veel tassen in ons bezit, denk bijvoorbeeld aan een sporttas, rugtas, reistas, hobbytas, dagelijks gebruikstas, werktas en nog veel meer. Bijna iedereen heeft er minimaal wel 2, 3 of meer in zijn of haar collectie. Waarom is er dan niet 1 daarvan een waterdichte tas? Simpelweg omdat we niet goed weten waar we deze voor nodig zijn, maar na het lezen van dit artikel wil jij er ook minimaal 1 binnen je collectie.

Bij een waterdichte tas denk je al snel dat deze enkel gebruikt wordt op een boot, maar niets is minder waar. Denk eens aan al die momenten dat je op de fiets zat met bijvoorbeeld je laptop, papierwerk of je sportkleding in je tas. Je wil de dag toch niet beginnen met een verslag dat doorweekt is of in de sportschool op de loopband starten met een doorweekte broek. En wat dacht je van een waterdichte schooltas waarin al je boeken en studiewerk droog blijft.

Wanneer gebruik je een waterdichte tas?

Natuurlijk gebruiken we de waterdichte tas ook tijdens onze boottrips in de zomer en op vakantie. Neem hem mee naar het strand of het zwembad en je hebt geen oplettend oog meer nodig of je telefoon wel droog blijft. Al die kinderen die met lekkende ijsjes voorbij rennen en precies morsen op jouw tas geen probleem meer, afspoelen en klaar. Wandelen, hiken, skiën of fietsen laat die (sneeuw) bui maar komen. Je neemt jouw waterdichte tas met jouw belangrijke items gewoon mee tijdens deze mooie avonturen. Ben je een echte waterrat en hou je van suppen, kiten of surfen dan gebruik je de rugtas of de Dry Gabbag om je spullen mee te nemen en droog te houden.

Op vakantie zijn de rugtassen ideaal als handbagage en dagrugtas. De Dry Gabbag neem je mee tijdens je avondwandeling op de boulevard. Nog een voordeel; de zakkenrollers lopen jou voorbij door de veilige sluitingen. Ga je echt op avontuur en zoek je nog een backpack denk dan aan de Duffel Gabbag. Een wijde opening zorgt dat je snel en gemakkelijk bij al je spullen kan en je hoeft niet te graaien naar de bodem. Tevens is hij 100% waterdicht dus je hebt ook geen extra hoes meer nodig; dat is 2 vliegen in 1 klap toch?!

Alle tassen zijn gemakkelijk schoon te maken met een natte doek en van stevig materiaal gemaakt. Er is voor elke activiteit een ander model beschikbaar dat perfect aansluit bij jouw wensen. Verschillende kleuren, maten en functionaliteiten. Ze zijn niet alleen erg bruikbaar, maar zien er ook nog eens hip en fancy uit. Weg met die saaie bedoelingen en eindelijk een waterdichte tas die je elke dag wil gebruiken. De tassen zijn van een gemiddeld prijsniveau, gaan jaren mee en voorzien ook nog eens in die hoognodige waterdichtheidsfunctie. Dat klinkt als een perfecte investering toch?!

Ben je al overtuigd of wil je meer weten, neem dan een kijkje in de wondere wereld van www.gabbag.nl en laat je inspireren.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.