Wat is een drinksysteem of watertas?

Wanneer je actief bezig bent, is het belangrijk dat je genoeg drinkt! Natuurlijk kun je een grote waterfles in je rugzak bewaren, maar dan moet je elke keer dat je wilt drinken stoppen om je tas open te maken. Hierdoor drink je vaak minder dan normaal. Met een drinkrugzak kun je gewoon blijven wandelen, hiken of hardlopen en drink je rechtstreeks uit vanuit je drinkzak via een slangetje. Maar hoe kies je de beste drinkrugzak voor jouw outdoor activiteit? In dit artikel vertellen we je precies waar je op moet letten bij het kiezen van een drinkrugzak en geven we enkele onderhoud tips.

 
drinkrugtas geel

Waarom een drinkrugzak gebruiken?

Met een drinksysteem of drinkrugzak hoef je geen grote flessen meer mee te slepen. Zo hoef je niet te stoppen (of soms zelfs je rugzak af te doen) om iets te gaan drinken. Dankzij de tuit hoef je niet voor elke slok water te stoppen. Daarnaast voorkom je door het gebruik van een drinkrugzak dat je backpack naar één kant kantelt als de fles aan de ene kant van je rugzak meer leeg raakt dan de fles aan de andere kant.

 

Tips voor het gebruik van je drinkrugzak

Tot slot geven we nog enkele tips voor het gebruik en onderhoud van je drinkrugzak:

  • Spoel de tas voor het eerste gebruik meerdere malen met water. Het eerste gebruik van de waterzak kan namelijk een licht chemische smaak hebben.
  • Stop geen andere soorten dranken dan water in de waterzak.
  • Maak het drink systeem regelmatig schoon en onderhoud de tas zoals aangeven staat in de gebruiksaanwijzing.

 

VRAGEN

Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met een van onze product experts voor een persoonlijk advies. Wij wensen je veel plezier onderweg.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.