wat mee te nemen tijdens een wandeltocht

Ben je van plan een dag wandeling of meerdaagse trekking te maken? Iedere wandeling heeft zijn eigen voorbereiding nodig. In dit blogbericht geven we jouw een basislijst waarmee jij een goede start kan maken in jouw voorbereidingen.

 

Kies de juiste rugzak 

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat je plan is. Als je een dagtocht gaat maken heb je minder ruimte nodig dan iemand die ook Kampeer spullen mee moet nemen. Bij het maken van een dagtocht heb je meer dan genoeg aan een dagrugzak. Ga je voor een trektocht van meerdere dagen? Dan moet je al snel overstappen naar een rugzak met een grotere inhoud en die je goed op je lichaam kunt afstellen.

 

Voor onderweg 

Als een lange wandeling gaat maken moet je ervan uitgaan dat je zelf zelfvoorzienend moet kunnen zijn moet zijn. De kans dat je midden in het bos een supermarkt tegenkomt is vrij klein. Daarom raden wij aan om in ieder geval het volgende mee te nemen:

· Genoeg eten en drinken

· EHBO-kit

· Zonnebrand

· Insectenspray + takentang

· Blarenpleisters en voetverzorging

Als je van plan bent een meerdaagse trekking te maken moet je ook voorzien van kampeerspullen, multitool + mes en een zaklamp.

 

Navigatie en gadgets

Wanneer je gaat wandelen in voor jouw onbekend gebied, kan het voorkomen dat je verdwaald raakt. Om deze situatie te voorkomen is het belangrijk dat je navigatiemiddelen meeneemt. Denk hierbij aan de volgende dingen:

· Telefoon

· Powerbank

· Kaart + Kompas

· Verrekijker

· GPS

Verder is het raadzaam om je legitimatiebewijs en contant geld mee te nemen. Ga je alleen op pad? Zorg dan altijd dat je een telefoonnummer voor in het geval van nood bij je hebt.

 

Als laatste 

We hopen dat de bovenstaande lijst een goede basis is voor jouw afstandswandeling. Elke tocht vraagt natuurlijk om andere benodigdheden dus kijk goed welke spullen jij nog meer nodig hebt voor je wandeling.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.