Welk formaat laptopvak heb ik nodig?

Wanneer je met je laptop op pad gaat , heb je een tas nodig met het juiste formaat laptopvak. De aanschaf van een laptop is vaak een aanzienlijke investeringen. Een goede tas met het juiste formaat laptopvak is daarom essentieel voor de levensduur van je laptop. Het laptopvak mag niet te groot zijn, want dan schuift je laptop heen en weer . Een te klein vak mag natuurlijk ook niet. In dit artikel leggen we uit hoe je je laptop opmeet om de juiste tas te kiezen.

 

Het opmeten van de laptop

Pak een meetlint en klap je laptop dicht. Meet vervolgens het diagonaal van de laptop op in centimeters.
Het is belangrijk om niet alleen het beeldscherm op te meten. Sommige laptops hebben bijvoorbeeld een dikke rand om het heen beeldscherm zitten. Hierdoor kan een 15 inch laptop alsnog te groot zijn voor een 15 inch laptopvak.

 

Het uitrekenen van de inch maat 

Nadat je het diagonaal in centimeters hebt opgemeten, is het tijd om het formaat om te reken naar inches. 1 inch=2,54 cm. Je deelt de diagonaal van het scherm door 2,54. Stel je voor: Het diagonaal van je laptop is 42 cm. Deel 42 door 2,54. Dit is 16,55. Jouw laptop is dan 16,55 inch.

Wij raden aan altijd naar boven af te ronden. Is jouw laptop bijvoorbeeld 16,55 inch ga dan voor een tas met een tas met een laptopvak van minimaal 17 inch.

 

Het kiezen van de juiste laptoptas

Nu je weet hoeveel inch jouw laptop precies is, is het tijd om opzoek te gaan naar een geschikte tas. Gabbag biedt verschillende tassen aan geschikt voor laptops tot 17-inch. Bij elke tas op onze website staat aangegeven welk inch formaat in het laptop vak past. Vergelijk de maten om te zien of jouw laptop in de tas past. Bij twijfel adviseren wij altijd om een maatje ruimer te nemen de laptop kan namelijk beter iets te los in het vak zitten dan dat het er niet volledig in past.

 

VRAGEN

Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met een van onze product experts voor een persoonlijk advies. Wij wensen je veel plezier onderweg.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.