Welke rugzak heb ik nodig voor mijn studie?

Ga jij een studie volgen? Dan is het verstandig om een nieuwe schooltas te kopen! Vaak moet er een laptop meegenomen worden, dus dat betekent ook dat je rekening moet houden met het juiste formaat laptop vak. Maar welke rugzak heb ik nodig voor mijn studie? En waar moet je zoal op letten bij het kopen van een nieuwe rugzak? 

 

Inhoud
Het formaat van je rugzak is natuurlijk altijd afhankelijk van de grootte van je laptop. Omdat je tijdens je studie vaak nog een notitieblok, boeken en overige schoolspullen moet meenemen, adviseren wij je om een rugzak/tas te kopen met een inhoud van 25 liter tot 35 liter incl. gewatteerd laptop vak. Tassen met deze inhoud zijn hiervoor ideaal. Ook hebben deze rugzakken vaak voldoende opbergvakken voor het overzichtelijk meenemen van al je schoolbenodigdheden. Wil je weten hoe je de grootte van je laptop opmeet? Dat lees je hier.

waterdichte rugtas grijs

 

Het juiste formaat laptop vak
Moet jij voor je studie een laptop gebruiken? Kies dan voor een rugzak met laptop vak. Hiervoor is het belangrijk om als eerst het formaat van je laptop te weten. Op basis hiervan bepaal je ook het formaat van het laptop vak in je rugzak. Kies daarnaast altijd voor rugzak met gewatteerd laptop vak. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen krassen en stoten tijdens het vervoeren.

 

Vragen
Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met een van onze productexperts voor een persoonlijk advies. Wij wensen je veel plezier onderweg!

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.