Welke rugzak moet ik kiezen?

Voor je aankomende wandeling raden we je aan om een tas te kiezen die genoeg ruimte en comfort biedt. Je wilt al je toebehoren mee kunnen nemen, maar de tas mag niet onhandig zijn om te dragen. Daarom geven we je in deze blog enkele handvaten waarop je jouw keuze kan baseren.

 

Welk formaat

Het feit dat de inhoud van rugzakken gemeten wordt in liters helpt je wellicht niet om een goed beeld te krijgen van wat er precies inpast voor je reis. Voor een gewone dag wandeling heb je genoeg aan een rugzak tot 25 liter. Ga je een weekend weg of ga je kamperen, kies dan waterdichte dagrugtas neoneen tas van meer dan 35 liter. In zo’n rugzak passen alle benodigdheden voor enkele dagen.

 

Draagcomfort

Het is belangrijk dat de rugzak aan het einde van een lange wandeltocht net zo lekker zit als aan het begin. De dingen waar je bij aankoop op kunt letten, zijn:

  • Het draagcomfort. Een comfortabel rugpand voorkomt rug- of schouderpijn, hoe lang je de rugzak ook draag
  • Ventilerend vermogen. Bij het dragen van een rugzak kan jouw rug gaan transpireren, zeker in warme klimaten. Een goed ventilerend rugpand draagt bij aan de comfort en een fris gevoel.

De lengte. De rugzak moet goed op de rug passen, want de hele dag met een te lang of juist te kort rugpand lopen is ook niet fijn.

 

Keuze maken

Wij hopen dat dit je op weg heeft geholpen bij het kiezen van de juiste tas. Denk je toch nog steeds: “Help, hoe kies ik de juiste tas?”. Geen probleem! Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Comments are closed.

Gabbag colors your life

Klantenservice

Maandag- Vrijdag 09:00 – 17:00uur

Nederland • 0621250683
Internationaal • +31 (0) 621250683

WhatsApp • stuur een bericht

E-mail • klantenservice@gabbag.nl
Webcare • @OriginalGabbag

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Gabbag nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.